in , ,

Όλη η Κρήτη κλείστηκε σε ένα τσαντάκι

Όλη η Κρήτη κλείστηκε σε ένα τσαντάκι για τον φετινό χορό του Hellenic Engineers Society στο Λονδίνο που θα γίνει το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και με αρώματα της μεγαλονήσου θα φύγουν τα 750 υψηλόβαθμα στελέχη Ελληνικών και Bρετανικών ναυτιλιακών εταιρειών, αλλά και εταιρειών διεθνούς φήμης με εμπλοκή στην ναυτιλιακή βιομηχανία.

  

Στον φετινό 23ο χορό θα έχουν την ευκαιρία όλοι οι καλεσμένοι να πάρουν μαζί τους ένα βραβευμένο σετ 100% φυσικών καλλυντικών Bioaroma, μοναδική Ελληνική εταιρεία καλεσμένη των διοργανωτών, από παραδοσιακές συνταγές της Κρήτης καθώς και γνήσια αλλά και σπάνια αιθέρια έλαια από άγρια φυτά που φυτρώνουν στα Λασιθιώτικα βουνά της ανατολικής Κρήτης.

Έτσι τα δώρα στους 750 παρευρισκόμενους θα είναι ταυτόχρονα και μια αφορμή στους ίδιους να γνωρίσουν την Κρήτη όσοι δεν την ξέρουν και να την θυμηθούν ξανά όλοι όσοι στο παρελθόν έχουν βρεθεί στο νησί μας.

Η μεταφορική έχει ήδη παραλάβει την παλέτα με τα δώρα από τον εργαστήριο της εταιρείας στον Άγιο Νικόλαο με τους ιδιοκτήτες, Κάλλια Χουρδάκη και Μανούσο Πεδιαδίτη, να τα ακολουθούν ώστε να γίνει η παρουσία της Ελληνικής επιχειρηματικότητας στην πρωτεύουσα των ναυτιλιακών εξελίξεων πιο αντιπροσωπευτική.

Δείτε στο λινκ που ακολουθεί τις συνεντεύξεις των ανθρώπων του Hellenic Engineers Society και πλάνα προηγούμενης εκδήλωσης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί της Tρίτης 20 Φεβρουαρίου

http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=301828