in ,

Όλα όσα μπορέσαμε να κάνουμε, συμβούλιο απολογισμού και προτάσεων για την επόμενη χρονιά στη Νεάπολη, άκουσέ το

εικονα αρχείου

Ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας της Νεάπολης Γιάννης Μηναδάκης μίλησε το πρωί της Τρίτης 20 Οκτωβρίου στην εκπομπή Παμε Αέρα με τον Θάνο Κορομπύλια τον 104.4 για το τοπικό συμβούλιο που έγινε στη Νεάπολη το βράδυ της Δευτέρας.
Ο Γιάννης Μηναδάκης αναφέρθηκε στον απολογισμό του Συμβουλίου την προηγούμενη χρονιά λέγοντας ότι έχουν την ευθύνη οι τοπικοί σύμβουλοι που είναι εκλεγμένοι από την βάση της τοπικής κοινωνίας κάθε χρόνο να αποδίδουν τα έργα τους στους πολίτες.
Καλό θα ήταν αυτή η συνεδρίαση να γινόταν στον κινηματογράφο της πόλης ώστε να υπάρχει εκπροσώπηση των πολιτών στην αίθουσα όμως οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. είπε.
Μίλησε Για όλα όσα έχουν γίνει το χρόνο αυτό εστίασε στο γεγονός της πολύ καλής συνεργασίας με την παρούσα δημοτική αρχή ενώ παρουσίασε και τις σκέψεις και τις προτάσεις του τοπικού  Συμβουλίου για τεχνικά έργα της περιοχής για τον επόμενο χρόνο
σε ότι αφορά την κακοκαιρία του το βράδυ της Δευτέρας είχαμε  είπε ότι πέρασε από τη Νεάπολη χωρίς να αφήσει ιδιαίτερα προβλήματα.
Ακούστε στο ηχητικό που ακολουθεί τον απολογισμό που έκανε ο Γιάννης Μηναδάκης στη ροή της εκπομπής