in

Όλα κύλισαν ομαλά στην επανέναρξη των μαθημάτων στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου [PICS]

Σήμερα(18/5),επαναλειτούργησαν τα σχολεία με την ανάλογη σχολαστικότητα και προσοχή kai όλα κύλισαν ομαλά στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου

Προκειμένου να διατηρηθεί ο κίνδυνος μόλυνσης όσο το δυνατό χαμηλότερος, πραγματοποιήθηκαν τηλεδιασκέψεις του Συλλόγου Καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου , για την καταγραφή , οργάνωση και την τήρηση προϋποθέσεων κατά την προσέλευση και παραμονή των μαθητών μας στο σχολείο, πράγμα που αποτελούσε  μία οργανωτική πρόκληση για όλους.

Με γνώμονα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας επεξεργαστήκαμε ένα πλάνο οργάνωσης ξεχωριστό για το σχολείο μας , το οποίο θα έπρεπε να τηρηθεί χωρίς καμία παρέκκλιση” ανέφερε στο fonien.gr η Διευθύντρια του σχολείου κα Όλγα Πυθαρούλη

Ανακοινώσεις και οδηγίες με νέους κανόνες είχαν αναρτηθεί τις προηγούμενες ημέρες στην ιστοσελίδα του σχολείου, πλάνο του αύλιου χώρου και οδηγίες για την συμπεριφορά τους μέσα στο σχολικό χώρο είχαν τοιχοκολληθεί  στον πίνακα ανακοινώσεων έξω από το σχολείο.   

Περιμέναμε με μεγάλη αγωνία την σημερινή ημέρα, λαμβάνοντας υπόψη και τις υψηλές θερμοκρασίες.  ΄Ολοι , εκπαιδευτικοί και μαθητές, υποστήριξαν και εφάρμοσαν  με ευλάβεια όλους τους κανόνες συμπεριφοράς , παρόλο που οι υψηλές θερμοκρασίες δυσχέραιναν την επιτήρηση των μαθητών στο προαύλιο για την διατήρηση των αποστάσεων . 

΄Ολοι καταλάβαμε την μεγάλη αλλαγή : άλλο σχολείο αφήσαμε τον Μάρτιο και σε ένα άλλο σχολείο ήρθαμε. Η  διαφύλαξη του ύψιστου αγαθού ,που είναι η υγεία όλων μας ,θα πρέπει να γίνει μέλημα όλων μας!” ανέφερε η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου.