in ,

Όλα έτοιμα στα Μάλια!

 
Το Μαλιώτικο Καρναβάλι είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί αύριο Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 στις 3μμ όλον τον κόσμο που θέλει να διασκεδάσει και να κλείσει τις Απόκριες με τον καλύτερο τρόπο! Την Πέμπτη έγινε η τελευταία συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής όπου και συζητήθηκαν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για άλλη μια καλά οργανωμένη Παρέλαση με στόχο την διασκέδαση των καρναβαλιστών και των θεατών αλλά και την ασφάλεια και την έγκαιρη, χωρίς ταλαιπωρία μετάβαση όλων στην πόλη των Μαλίων. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τις εγκαταστάσεις, την εκτροπή και ρύθμιση της κυκλοφορίας και την ασφάλεια. Σε συνεργασία με τους τεχνικούς, τις αρμόδιες Υπηρεσίες Υγείας και Ασφάλειας το Μαλιώτικο Καρναβάλι υπόσχεται άλλη μια άρτια διοργάνωση με όσο το δυνατό λιγότερα απρόοπτα.
Χθες βράδυ Παρασκευής έγινε και η τελευταία συνάντηση με τους αρχηγούς των Ομάδων όπου και δόθηκαν οι οδηγίες για την Παρέλαση για τα διαδικαστικά αλλά και την ασφάλεια καρναβαλιστών και θεατών.

Η Παρέλαση του Μαλιώτικου Καρναβαλιού θα αρχίσει στις 3μμ και αναμένεται να την παρακολουθήσουν από κοντά πάνω από 25 χιλιάδες θεατών. Την παρουσίαση έχουν η γνωστή ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη και η Γεωργία Χελμη, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής και αναμένεται να δώσουν το δικό τους στίγμα στην Παρέλαση. Τα καταστήματα της πόλης είναι κι αυτά έτοιμα για να υποδεχθούν τον κόσμο και θα υπάρχουν πρόσθετα σημεία πώλησης φαγητού και ποτού με καθίσματα ή χωρίς σε όλο το μήκος της κεντρικής λεωφόρου.
Για όλες τις πληροφορίες μπορεί κανείς να ενημερωθεί από το δελτίου τύπου που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της Κρήτης και στο Facebook στη σελίδα Μαλιώτικο Καρναβάλι.
Σας περιμένουμε όλους για μια φαντασμαγορική, αναβαθμισμένη και αξέχαστη Παρέλαση που θα γίνει σημείο αναφοράς. Το Καρναβάλι της καρδιάς σας έρχεται ξανά κοντά σας!!!