Menu
in , , , , ,

Όλα έτοιμα στα Έξω Λακώνια για την συναυλία ΧΑΡΟΥΛΗ, η διαθεσιμότητα σε άριστα επίπεδα. video

Όλο το χωριό των Έξω Λακωνίων, οι γειτονικοί σύλλογοι και οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν συνδράμει στην διεξαγωγή της συναυλίας του Γιάννη Χαρούλη το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο των Έξω Λακωνίων.
 
Όπως μας είπε ο γραμματέας του Π.Σ Έξω Λακωνίων Μανόλης Κερούλης είναι όλα έτοιμα για την συναυλία του δικού μας Γιάννη Χαρούλη τονίζοντας ότι η προπώληση των εισιτηρίων πάει καλά και ότι η διαθεσιμότητα είναι δεδομένη. «Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα από το παρκάρισμα, την φιλοξενία, την παροχή ποτών και φαγητού σε πολύ οικονομικές τιμές για όλους. Παρακαλούμε απλά αν μην έχουν αμζί τους οι φίλοι μας γυάλινα ή μεταλλικά μπουκάλια διότι η συναυλία θα δοθεί στον αγωνιστικό χώρο που είναι με γρασίδι και δεν θα επιτραπεί να μπούμε τέτοια υλικά μέσα. Η καλή τους διάθεση φτανει να έχουν μαζί τους και για όλα τα άλλα έχουμε φροντίσει εμείς.» είπε

Ακόμα πρόσθεσε ότι η 2α του Ιούλη δεν έχει επιλεγεί τυχαία καθώς είναι παραμονή της εορτής του Άγιου Υάκινθου όπου το Δ.Σ του συλλόγου αποφάσισε να θεωρεί ως προστάτη του συλλόγου οπότε κάθε χρόνο τούτη την μέρα θα κάνει μια μεγάλη εκδήλωση.
 
Να  πούμε τέλος ότι μέρος των εσόδων θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό ενισχύοντας ομάδες πολιτών του τόπου μας.
17 6 16 xaroylis
 
 

Leave a Reply

Exit mobile version