in , ,

Ως δήμαρχος και δήμος, τι έχουν κάνει προκειμένου να βελτιώσουν την κατάσταση στον κόμβο προστατεύοντας τους οδηγούς;

Ο Θωμάς Τζανόπουλος, τουριστικός πράκτορας αναφορικά με την δήλωση του Δημάρχου Αντώνη Ζερβού αναφορικά με το θέμα του κόμβου Κριτσάς  σχολιάζει:
“Η προηγούμενη αντιδήμαρχος του, αρμόδια για κυκλοφοριακά θέματα, είχε δεσμευτεί ότι θα έλυνε το “γρίφο” αυτού του απαράδεκτου κόμβου. Κόμβου που τον σχεδίασαν προφανώς ειδικοί όπως και ο δήμαρχος αλλά που καθημερινά διακινδυνεύουν οι δημότες που τον διασχίζουν, οι οποίοι κατά τον δήμαρχο δεν θα έπρεπε να έχουν άποψη γιατί δεν είναι “γιατροί”; Και επειδή κατά τον δήμαρχο, “Δεν υπάρχει η δυνατότητα δοκιμών. Γιατί αν συμβεί ένα ατύχημα κατά την δοκιμαστική εφαρμογή, ο απρόσεχτος οδηγός εύκολα μπορεί να επικαλεσθεί σφάλμα σχεδιασμού”, ας γίνονται λοιπόν ατυχήματα, αρκεί να μην έχει ο δήμαρχος την ευθύνη. Ως δήμαρχος και δήμος, τι έχουν κάνει προκειμένου να βελτιώσουν την κατάσταση στον κόμβο προστατεύοντας τους οδηγούς! Δηλαδή τι πρέπει να γίνει στον συγκεκριμένο κόμβο, θανατηφόρο ατύχημα για να αναλάβει κάποια πρωτοβουλία ο δήμαρχος; Πριν λίγο καιρό ανέφερε ότι «Δυστυχώς η διοίκηση απαιτεί να σπάσεις αυγά»! Τι εννοούσε; ΝΤΡΟΠΗ!!

 
 
 
 
 
 
Η σωστή πρακτική λύση που πρότεινε ο συμπολίτης μας, για εμάς που διασχίζουμε τον κόμβο αυτό δεκάδες φορές καθημερινά διακινδυνεύοντας την ζωή μας ! Είναι εφικτό κ δήμαρχε; Οι υπόλοιποι πάντως κυκλικοί κόμβοι της πόλης που σχεδιάστηκαν με ευθύνη δημάρχου, του οικονομολόγου και όχι μηχανικού κ Κουνενάκη, δεν έχουν δώσει ατυχήματα, Αντιθέτως έχουν σώσει ζωές!