in

Χωρίς σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος το iPhone 8

Οι φήμες για το επόμενο iPhone δίνουν και παίρνουν εδώ και καιρό και τα χαρακτηριστικά του νέου smartphone παραμένουν μέχρι στιγμής ανεπιβεβαίωτα. Ένα νέο ρεπορτάζ έκανε την εμφάνισή του και αναφέρει πως η Apple θα ακολουθήσει τη λογική της Samsung στο Galaxy S8 και θα μεταφέρει τον Touch ID σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων της στο πίσω μέρος της συσκευής.
Ωστόσο, αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο να ενσωματώσει το εν λόγω χαρακτηριστικό στην OLED οθόνη. Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo σημειώνει πάντως στο τελευταίο του κείμενο πως η εταιρεία του Κουπερτίνο θα παρουσιάσει τον Σεπτέμβριο το πρώτο iPhone της με ελάχιστα περιθώρια γύρω από την οθόνη, χωρίς ωστόσο να αναφέρει κάτι σχετικό με την παρουσία φυσικού πλήκτρου στο μπροστινό τμήμα.
Οι πληροφορίες για το εν λόγω χαρακτηριστικό των νέων iPhone είναι πολλές και αρκετές έρχονται και σε πλήρη αντίθεση με τα όσα διαρρέονται τον τελευταίο καιρό. Όπως φαίνεται λοιπόν, θα χρειαστεί απλά να περιμένουμε.
Την ίδια στιγμή πάντως, ρεπορτάζ του Bloomberg σημειώνει πως η Apple δουλεύει πάνω σε έναν αισθητήρα που θα μπορεί να σκανάρει το πρόσωπο του κατόχου και να “ξεκλειδώνει” το νέο iPhone πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο παρόμοιο μηχανισμό έχουμε δει μέχρι στιγμής.
pcmagazine.gr