in

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου με Καρυοθραύστη …παζάρι,δώρα πολλές λιχουδιές και άρωμα κρέπας’’

Με τον Καρυοθραύστη αποχαιρέτησαν σήμερα Παρασκευή 23/12/2016 το πρωί το σχολείο οι μαθητές της Β΄ και Ε΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου. Μια όμορφη θεατρική Χριστουγεννιάτικη παράσταση που ετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων Β1 Κατερίνα Λιναρίτη και Β2 Στέφανος Τσιάμος.

Μαζί με τα παιδιά μας το παρουσίασαν περνώντας μας όμορφα μηνύματα των ημερών αυτών όπως η αγάπη. Η παράσταση στο τέλος έκλεισε με μουσική, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ένα δυνατό χειροκρότημα από τα υπόλοιπα παιδιά που ήταν θεατές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που βρισκόταν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου είχε ετοιμάσει κέρασμα για τα παιδιά με πολλές λιχουδιές, γλυκά ,σάντουιτς, χυμούς και κρέπες σοκολάτας. Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε και για το μικρό παζάρι που είχαν στήσει οι γονείς δίνοντας το μήνυμα στα παιδιά ότι δεν πετάμε κάτι που το το έχουμε χορτάσει ή που δεν το χρειαζόμαστε άλλο. Γιατί το παζάρι περιείχε αντικείμενα που τα είχαν φέρει τα ίδια τα παιδιά από το σπίτι τους. Από μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Άγιος Βασίλης που έκανε έκπληξη στα παιδιά και στους δασκάλους μοιράζοντας δώρα.

Με πολλές ευχές για καλές γιορτές και κάλαντα που τα είπαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου στους εκπαιδευτικούς έκλεισε το σχολείο.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ