in ,

Χο, Χο, Χο, Ο Άη Βασίλης και οι Βοηθοί του σας περιμένουν στη Δημοτική Πινακοθήκη του Αγίου Νικολάου!

Ο Άη Βασίλης και οι Βοηθοί του σας περιμένουν στη Δημοτική Πινακοθήκη του Αγίου Νικολάου!

Εδώ και μέρες άρχισαν να μυρίζουν Χριστούγεννα…Κάτι Χριστουγεννιάτικες γιορτές μαθητών, κάτι όμορφα παζάρια σε διάφορα σημεία της πόλης, σε συνδυασμό και με το κρύο και τις βροχές συνθέτουν τον γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων. Δεν τελειώσαμε όμως εδώ…’Ολα είναι έτοιμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου για να φιλοξενηθεί ο Άη Βασίλης από τις 22/12 εώς τις 30/12. Οι Βοηθοί τού, έβαλαν τα δυνατά τους για να μεταμορφωθεί ο χώρος σε ένα χριστουγεννιάτικο ζεστό σπίτι. Διάφορα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια , θα κρατήσουν καθημερινά συντροφιά στα παιδιά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δράσεις είναι σχεδιασμένες και θα υλοποιηθούν από αξιόλογους επαγγελματίες παιδαγωγούς: Βρεφονηπιακός σταθμός ‘’Μικρούληδες Juniors Academy”, Βρεφονηπιακός σταθμός «Η χώρα του παραμυθιού», Γερμανικό Φροντιστήριο Ράνια & Μαρία Τζανοπούλου-Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδα,  ‘’Λευκό Πανί’’ Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης Παιδιών, Ελένη Κουνενάκη-παιδική yoga, Ε.Σ.Τ.Ι.Α. Κέντρο Ανάπτυξης για το Παιδί και τον Ενήλικα, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αγίου Νικολάου καθώς και εθελοντές παιδαγωγούς: Ανθούλα Ρουμπελάκη, Ιωάννα Κρητσωτάκη, Βίκυ Μιχαλακάκη, Μαρία Φαρσάρη. Θερμή παράκληση, τα παιδιά που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τα εργαστήρια να είναι συνεπή στην ώρα τους ωστε να μπορέσει να κυλήσει ομαλά το πρόγραμμα.

δειτε το πρόγραμμα

Επιπλέον, όπως πέρισυ έτσι και φέτος, ο Άη Βασίλης θα μοιράζει, στα παιδιά ηλικίας από 2 1/2 -8 ετών, τα δώρα του Δήμου, με την ένδειξη της δωροκάρτας, η οποία θα μοιραστεί αυτές τις ημέρες στους μαθητές των σχολείων. Δίνεται η δυνατότητα λοιπόν -εκτός από την καθιερωμένη γιορτή στην Πλατεία  στις 31/12, όπου μοιράζονται τα δώρα του Δήμου – να μπορούν τα παιδιά να δουν από κοντά τον  Άη Βασίλη και να φωτογραφηθούν μαζί του!

Ελάτε λοιπόν για παραμύθια, κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, χριστουγεννιάτικη γιόγκα, γλυκίσματα, ευχόδεντρα, ήθη και έθιμα άλλων χωρών, τραγούδι, ζωγραφική, γράμματα δώρα και φωτογραφίες με τον Άη Βασίλη και άλλα πολλά! Προσοχή! Μπορεί να εμφανιστούν οι Καλικάντζαροι και τα Ξωτικά! Ανοικτά από το Σάββατο 22 /12 μέχρι την Κυριακή 30/12 (εκτός τις 25/12) στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου, ΩΡΕΣ: 5-8 το απόγευμα. Διοργάνωση: ΠΑΟΔΑΝ