in ,

Χαϊδάρι: Νεκρός ο επιχειρηματίας που “γάζωσαν” με καλάσνικοφ

Υπέκυψε στα τραύματά του ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα επίθεσης το πρωί στο Χαϊδάρι. Ο άτυχος άνδρας μετά το πολύωρο χειρουργείο εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχοντας πολλαπλά τραύματα στα σώμα του.
Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στις 11 το πρωί στο Χαιδάρι επί της Λεωφόρου Αθηνών και Σατωβριάνδου.
Δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν εναντίον οδηγού ΙΧ. Βαριά τραυματισμένος ο οδηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αττικόν. Στο σημείο βρέθηκαν 16 κάλυκες από δύο όπλα, πιθανότατα από καλάσνικοφ αλλά και από 9άρι πιστόλι.

Τι ερευνούν οι αρχές

Εν τω μεταξύ, το ρόλο των δύο αστυνομικών που βρίσκονταν πίσω από το όχημα του επιχειρηματία που έπεσε θύμα επίθεσης σο Χαϊδάρι ερευνούν οι αξιωματικοί της ασφάλειας.
Οι εν λόγω αστυνομικοί όταν είδαν τους δράστες να πυροβολούν τον επιχειρηματία, ένας από αυτούς ανταπέδωσε και πυροβόλησε και εκείνος εναντίον των δραστών
Οι ίδιοι υπστηρίζουν ότι βρέθηκαν τυχαία και συμπτωματικά στο σημείο κάτι το οποίο εξετάζεται από τους αρμόδιους αξιωματικούς.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, «η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας διερευνά τις συνθήκες εμπλοκής δύο αστυνομικών στο σημερινό περιστατικό πυροβολισμών, από άγνωστους δράστες, στο Χαϊδάρι, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ιδιώτη».
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα στο παρελθόν είχε δεχτεί κι άλλη επίθεση στα γραφεία του.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

 

 

Φωτο: The TOC, Eurokinissi