in ,

Χαλάει ο καιρός, που θα βρέξει στην Κρήτη

Επιδείνωση του καιρού από τα ξημερώματα της Δευτέρας, προβλέπει σε έκτακτη ανακοίνωση της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Η κακοκαιρία θα εκδηλωθεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.
 
Δευτέρα 13 Νοεμβρίου
Άγιος Νικόλαος
Για την Δευτέρα 13/11, προβλέπεται βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Ηράκλειο
Για την Δευτέρα 13/11, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
 
Χανιά
Για την Δευτέρα 13/11, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
 
 
 
Ρέθυμνο
Για την Δευτέρα 13/11, προβλέπεται βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Πηγή: Επιδείνωση του καιρού -Iσχυρές καταιγίδες από τα ξημερώματα της Δευτέρας | iefimerida.gr