in ,

Φωτιά σε ξενοδοχείο

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία μετά από κλήση που δέχτηκε για φωτιά σε ξενοδοχείο στον Ανισαρά Χερσονήσου.
Πέντε λεπτά μετά τη 1 τα μεσάνυχτα, ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική και οχήματα με από το Π.Κ Χερσονήσου και 4ο Π.Σ Ηρακλείου έσπευσαν άμεσα στο σημείο και με το δεδομένο ότι το ξενοδοχείο αυτό το διάστημα λειτουργεί κανονικά.
Η φωτιά είχε ξεσπάσει, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες, στο υπόγειο του ξενοδοχείου, και συγκεκριμένα στο χώρο των πλυντηρίων.
Με τη συνδρομή των πυροσβεστών δεν επεκτάθηκε και ως εκ τούτου δεν χρειάστηκε να γίνει και εκκένωση του κτιρίου και απομάκρυνση των ενοίκων.
Υπήρξε αναστάτωση βέβαια και σύμφωνα με μαρτυρίες , μέχρι και ο φύλακας του ξενοδοχείου με πυροσβεστήρα προσπαθούσε να αποτρέψει τη φωτιά να επεκταθεί σε άλλο χώρο.
Τελικά λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, η φωτιά έσβησε προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές στο συγκεκριμένο χώρο του ξενοδοχείου ενώ η ηρεμία, τόσο για το προσωπικό όσο και για τους πελάτες που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, επανήλθε και πάλι λίγο αργότερα.
πηγη neakriti.gr