in ,

Φτάσε όπου δεν μπορείς παιδί μου ! Μην ντραπείς εάν έπαιξες καλά και έχασες…Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες !”

Φίλες και Φίλοι, ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω σ΄έναν – έναν προσωπικά από τους συνδημότες μου, οι οποίοι μαζί με την ψήφο τους στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, θεωρώ ότι μου έδωσαν την αγάπη τους και την ψυχή τους.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και όσους δεν με ψήφισαν σ΄ αυτή την προσπάθεια που κατέβαλα, καθώς λόγοι οικογενειακοί – επαγγελματικοί ή άλλοι που δεν γνωρίζω, δεν τους επέτρεψαν να κάνουν αυτό που πραγματικά ήθελαν.Τους καταλαβαίνω απόλυτα. Νιώθω σαν να με έχουν τιμήσει και αυτοί με την ψήφο τους.

Ακόμα , θέλω να ευχαριστήσω ανθρώπους-άγνωστους σ΄ εμένα πριν από λίγο καιρό,καλοί μου φίλοι πλέον-οι οποίοι ταυτίστηκαν με τις απόψεις και τα λεγόμενα μου και με στήριξαν όσο περισσότερο μπορούσαν, σαν να με γνώριζαν χρόνια.

Επιπλέον τους συνυποψηφίους μου στον συνδυασμό: “ΑλλάΖουμε τον Δήμο”, γιατί δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, με στόχο την συλλογική και όχι την ατομική επιτυχία.

Και βέβαια θα ήταν παράλειψη εάν δεν ευχαριστούσα τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Νίκο Κοκκίνη, για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του δείχνοντας μου τεράστια εμπιστοσύνη καθώς γνώριζε την μέχρι σήμερα πορεία μου, στα κοινά μας πράγματα.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που στάθηκε αρωγός σε όλη αυτή τη διαδικασία και με στήριξε με όλες τις τις δυνάμεις αλλά και για τα εφόδια που μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια προκείμενου να μπορώ να ανταπεξέλθω σε οποιαδήποτε αποστολή η δυσκολία.

Τέλος-ευελπιστώντας πως δεν έχω ξεχάσει κάποιους-θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς,όπου μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας,ήλθατε σε επαφή μαζί μου αγωνιώντας για το τελικό αποτέλεσμα της σταυροδοσίας.

Ένα αποτέλεσμα που μας αφήνει μια αίσθηση του ανεκπλήρωτου.

Όμως όποιος έχει μάθει σ΄όλη του τη ζωή ν΄αγωνίζεται με γνώμονα την προσφορά και μόνο στους συνανθρώπους του, γνωρίζει καλά αυτό που ο μεγάλος Κρητικός συγγραφέας Νίκος Καζαντζάκης μας έδωσε σαν ευχή και προτροπή… “Φτάσε όπου δεν μπορείς παιδί μου ! Μην ντραπείς εάν έπαιξες καλά και έχασες…Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες !”.

Μιχάλης Λεμονης