in , , ,

Φρούριο ξανά τα δικαστήρια της Νεάπολης

Στην τελική ευθεία εισέρχεται την Δευτέρα η πολύκροτη δίκη για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία με θύματα τον 34χρονο Πρίαμο Ξυδάκη και τον 64χρονο Μανόλη Σταυρουλάκη.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τα οποία δεν «χαλάρωσαν» ούτε στιγμή στην διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αναμένονται οι απολογίες των τριών κατηγορουμένων, του 53χρονου κρεοπώλη, ο οποίος κατηγορείται για το διπλό φονικό, και των δύο αδελφών του που κατηγορούνται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του πατέρα Ξυδάκη.

Οι απολογίες αναμένεται να ξεκινήσουν αφού προηγουμένως ολοκληρωθεί η εξέταση δύο πραγματογνωμόνων από την πλευρά της υπεράσπισης.

Θεωρείται λοιπόν δεδομένο ότι κατά την απολογία του 53χρονου θα υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις και η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη, κάτι που θέτει σε «συναγερμό» τις Αστυνομικές Αρχές.

Με την ολοκλήρωση των απολογιών, θα ακολουθήσει η πρόταση της εισαγγελέως έδρας.

Στη συνέχεια θα έχουμε τις αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης για να εκδοθεί τελικά η απόφαση μετά από την διάσκεψη δικαστών και ενόρκων.

μη στοιχεία απο  cretalive.gr