in ,

Φοιτητικές εκλογές: Επεισόδια με τραυματίες

Μετ εμποδίων πραγματοποιείται σήμερα στις σχολές της Αθήνας η διαδικασία των φοιτητικών εκλογών απ όπου δεν έλειψαν τα μικροεπισόδεια και οι εντάσεις.
Στη Νομική Σχολή Αθηνών  ομάδα 10 ατόμων εισήλθε στο χώρο και προσπάθησε να αρπάξει τις κάλπες και τις σφραγίδες των φοιτητικών εκλογών που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ τραμπούκισαν άτομα που εκείνη την ώρα συμμετείχαν στη διαδικασία
Άμεση ήταν η αντίδραση των φοιτητών που απώθησαν τους άγνωστους, και τα επεισόδια δεν έλαβαν περαιτέρω έκταση. Η ομάδα αποχωρώντας έσπασε και αναποδογύρισε τραπεζάκιαφοιτητικών παρατάξεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες δύο φοιτητές τραυματίστηκαν ελαφρά.
Αντίστοιχο συμβάν με εισβολή αγνώστων σημειώθηκε και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με ομάδα ατόμων να προπηλακίζουν φοιτητές που συμμετείχαν στη διαδικασία, να αναποδογυρίζουν τραπεζάκια και να αποχωρούν από το σημείο, ενώ παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα και στο Παιδαγωγικό Αθηνών.
Η διαδικασία των εκλογών, αυτήν την ώρα, συνεχίζεται κανονικά εκτός από το Πάντειο απ όπου σύμφωνα με πληροφορίες η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (πρόσκειται στο ΚΚΕ) αποχώρησε από τη διαδικασία, με αποτέλεσμα αυτή να ακυρωθεί.
newpost.gr