in ,

Φέτος στις αποκριές όλοι Άγιο

ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΑΓΙΟ”   «ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΞΙΞ»
 
ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ 2020

Ο ΠΑΟΔΑΝ ενημερώνει ότι το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη με εκπροσώπους φορέων του Αγίου Νικολάου και θέμα τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Άγιο Νικόλαο. Οι φορείς που εκπροσωπήθηκαν ήταν ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου, ο Σύλλογος Εστίασης και Διασκέδασης, ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Ψαράδων και Φίλων θαλάσσης Αγίου Νικολάου και η ΔΑΕΑΝ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το προσχέδιο των αποκριάτικών εκδηλώσεων, όπως αυτό είχε συζητηθεί και κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΝ. Παράλληλα συζητήθηκαν και άλλα θέματα που αφορούν τις εκδηλώσεις, όπως ο στολισμός της πόλης αλλά και οι διάφοροι τρόποι με τους οποίους οι φορείς μπορούν να βοηθήσουν ώστε να ενισχυθεί το αποκριάτικο κλίμα στην πόλη και να γίνει καλύτερη οργάνωση των εκδηλώσεων.
Το τελικό σχέδιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην πόλη του Αγίου Νικολάου περιλαμβάνει συναυλία έναρξης που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου με συγκρότημα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, εκδήλωση έκπληξη την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου και τον αποκριάτικο αγώνα FunnyRun το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου με εκκίνηση και τερματισμό την Κιτροπλατεία.
Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Άγιο Νικόλαο θα κορυφωθούν με τη θαλασσινή παρέλαση στις 29 Φεβρουαρίου στο Λιμάνι Αγίου Νικολάου και το Καρναβάλι την Κυριακή 1 Μαρτίου με αφετηρία τη Μαρίνα Αγίου Νικολάου και τερματισμό το Λιμάνι Αγίου Νικολάου. Οι εκδηλώσεις αυτές θα κλείσουν με συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών.