in

Υπόθεση Μαντλίν: «Είναι νεκρή, πάει τελείωσε»: Η σοκαριστική φράση που είχε πει ο Γερμανός παιδόφιλος σε παρέα που συζητούσε για τη Μαντλίν

«Καίει» τον Γερμανό παιδόφιλο Κρίστιαν Μπρούκνερ η μαρτυρία συναδέλφου του, που μίλησε στην εφημερίδα Bild.

H μαρτυρία, την οποία αναδημοσιεύει η Daily Mail, προέρχεται από τη Λέντα Τζόλιτζ, που δούλευε σε ένα μαγαζί με ποτά και φαγητά σε γερμανική πόλη μαζί με τον ύποπτο.

Η γυναίκα είπε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι κάποια στιγμή παρέα συναδέλφων άρχισε να συζητά για την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού.

«Κάποια στιγμή ο Κρίστιαν βγήκε εκτός ελέγχου και άρχισε να φωνάζει: Το παιδί είναι νεκρό, πάει, τελείωσε»!

Άλλοι άνθρωποι που σύχναζαν στην περιοχή είπαν ότι συνήθιζε να δίνει στα παιδιά κοντινού σχολείου παιχνίδια και καλούδια.

Οι θετοί γονείς τον είχαν διώξει από το σπίτι

Σε ίδρυμα για παιδιά με προβλήματα στη συμπεριφορά είχαν στείλει οι γονείς του τον Κρίστιαν Μπρούκνερ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μπριτζίτ και ο Φριτς Μπρούκνερ είχαν υιοθετήσει τον Κρίστιαν, αλλά η συμπεριφορά του όσο μεγάλωνε ήταν, σύμφωνα με τις δηλώσεις της θετής του μητέρας, ιδιαίτερα προβληματική.

Οι γονείς του, σύμφωνα με την αφήγηση της γυναίκας, αναγκάστηκαν να τον στείλουν σε ίδρυμα για έφηβους με επιθετική και αντικοινωνική συμπεριφορά και στη συνέχεια έκοψαν επαφές μαζί του.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι και δεν ξέρει και δεν θέλει να ξέρει τίποτα για τα όσα φέρεται να έχει κάνει ο γιος της.

Μάλιστα, είπε στην εφημερίδα ότι αφιέρωσε τη ζωή της στον σύζυγο της, που έμεινε από το 1992 καθηλωμένος σε καροτσάκι, μετά από ατύχημα που είχε.

Οι γείτονες είπαν στην Daily Mail ότι οι Μπρούκνερ ήταν αξιαγάπητο ζευγάρι, αλλά το παιδί τους έμπλεκε μονίμως.

Πηγή: reader.gr