in

Υπέβαλε μήνυση σε «ροζ» ιστοσελίδα γιατί τα βίντεο δεν είχαν… υπότιτλους

Αντιμέτωποι με δικαστικούς μπελάδες βρίσκονται οι διαχειριστές διάσημης ερωτικής ιστοσελίδας.
Ένας κωφός άνδρας, ο Γιάροσλαβ Σούρις, μηνύει τους διαχειριστές της ιστοσελίδα Pornhub επειδή τα «ροζ» της βίντεο δεν έχουν… υπότιτλους!
Ο μερακλής Γιάροσλαβ κατέθεσε μήνυση, καταγγέλλοντας ότι, ουσιαστικά, η έλλειψη υπότιτλων στα «ροζ» βίντεο του Pornhub, αποκλείει την πρόσβαση σε ανθρώπους με προβλήματα ακοής.
Όπως αναφέρει ήθελε να παρακολουθήσει βίντεο, με τίτλους όπως «Καυτή θεία κάνει μπέιμπι-σίτινγκ σε ανυπάκουο ανιψιό», «Σέξι αστυνομικός κάνει τον μάρτυρα να μιλήσει» και «Η Άλισον ζητάει χρήματα από τον άτακτο πατέρα των αγοριών της», ωστόσο η έλλειψη υπότιτλων, τον απέτρεψε από το να καταλάβει την πλοκή.
Σε μια… τελευταία προσπάθεια να παρακολουθήσει πορνό, όπως εκείνος το επιθυμεί, δηλαδή γνωρίζοντας και την… υπόθεση του «έργου», ο Σούρις έγινε συνδρομητής και στην υπηρεσία Pornhub Premium, ελπίζοντας ότι εκεί, έστω, θα έβρισκε όχι μόνο τα βίντεο της αρεσκείας του, αλλά θα ήταν και… υποτιτλισμένα. Οι προσδοκίες του όμως διαψεύστηκαν. Πλέον σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Σούρις μηνύει το Pornhub, ζητώντας ως αποζημίωση ένα ποσό, το ύψος του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ παράλληλα αξιώνει από την ιστοσελίδα να αρχίσει να βάζει υπότιτλους στα ερωτικά βίντεο που φιλοξενεί.
ΠΗΓΗ: newpost.gr