in , , , ,

Υπάρχει καρδιά και ψυχή και θέληση και ήταν ΟΛΟΙ εκεί για τον Γιώργο.

Ένα όμορφο παιχνίδι, για διαφορετικό λόγο απ’ ότι συνήθως πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο στάδιο της Νεάπολης «Περικλής Μελιδονιώτης».

Ο σκοπός ιερός και το μυαλό όλων στον συναθλητή και φίλο τους Γιώργο, ο οποίος κάνει την δική του προσπάθεια, δίνοντας έναν σημαντικό αγώνα, έπειτα από το ατύχημα το οποίο είχε πριν μερικές εβδομάδες με τη μηχανή του.

Οι Νεαπολίτες σχεδόν γέμισαν την κερκίδα του σταδίου δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη και τη βοήθεια τους, καθώς τα έσοδα τα οποία συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν για την κάλυψη των ιατρικών αναγκών του νεαρού αθλητή, ενώ εξαιρετικά κινήθηκε και η προπώληση των εισιτηρίων.

Στην επιτυχία του φιλικού αγώνα βοήθησε φυσικά η παρουσία των επίλεκτων ποδοσφαιριστών του Λασιθίου οι οποίοι αποδείχθηκαν την πρόσκληση που τους έγινε, δίνοντας το παρών παίκτες και από την περιοχή της Σητείας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι έγινε ένα ενδιαφέρον ματς, ανοικτό και χωρίς σκοπιμότητες, όπου τόσο οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τη συμμετοχή τους και οι θεατές τις χωρίς άγχος προσπάθειες στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Επίλεκτοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν τη νίκη με σκορ 4-2 απέναντι στην ΑΕ Νεάπολης.

Διάβασε περισσότερα στο: anatolhsport.com |