in , , , ,

Υγεία με ημερομηνία λήξης στα νοσοκομεία του νομού.

Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τους καρδιολόγους στα νοσοκομεία του νομού Λασιθίου, αφού θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν όπως σήμερα μέχρι και το τέλος Απριλίου.
Αυτό προέκυψε ως βασική συμφωνία και συμπέρασμα από τη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του διοικητή των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων του νομού κ. Μανόλη Μακρονικολάκη στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι υποδιοικητές των νοσοκομείων καθώς και οι εμπλεκόμενοι καρδιολόγοι και εξελίχθηκε σε πολύ καλό κλίμα, γεγονός που οδήγησε στην τελική θετική έκβαση.

Από κει και πέρα, για τα νοσοκομεία του νομού υπάρχει μια μεγάλη προσπάθεια σε εξέλιξη να στηριχθούν με νέους επικουρικούς γιατρούς μεταξύ των οποίων θα είναι και παθολόγος για την Ιεράπετρα αλλά και καρδιολόγος για τη Σητεία, με στόχο να αντιμετωπιστούν προβλήματα και να προχωρήσει απρόσκοπτα η λειτουργία τους.

Ουσιαστικά οι επικουρικές θέσεις που ζητούνται αφορούν ειδικότητες αιχμής, είναι περισσότερες από επτά και υπάρχει η ελπίδα πως θα καλυφθούν.

Το ζήτημα βέβαια αυτή την περίοδο είναι αν θα προκύψουν πριν από το Μάιο ή μετά οι διορισμοί, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας.

ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ
www.anatolh.com