in , , , , ,

«Τσουνάμι» αλληλεγγύης το βράδυ της Παρασκευής στον Αλμυρό.

Για ακόμα ένα καλοκαίρι καλούμαστε να δώσουμε το παρόν σε μια εκδήλωση που γίνεται από δεκάδες εθελοντές και έχει σκοπό πραγματικά εξαιρετικά σημαντικό.
Το βράδυ της Παρασκευής 9 του μήνα στην παραλία του Αλμυρού θα προκληθεί ένα «τσουνάμι» αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο μας. Για δεύτερη τη χρονιά φέτος θα πραγματοποιηθεί ένα πάρτι για να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε όλοι για ένα σκοπό με 5 αποδέκτες όμως.

Dance 4 a cause 2 ο τίτλος της εκδήλωσης για φέτος και αρκετοί είναι όμως και οι διοργανωτές που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια που στόχο της έχει και φέτος να αποδείξει ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν καμία απολύτως προσωπική ωφέλεια ή οικονομικό κέρδος μπορούν να συνεργαστούν, να εργαστούν και να κουραστούν για ένα κοινό πολύ καλό σκοπό.

Οι φορείς της περιοχής με τους ανθρώπους του συλλόγου θετικής σκέψης της λέσχης των φίλων του νοσοκομείου Νεάπολης που είναι οι βασικοί διοργανωτές, οι τοπικοί φορείς ΠΑΟΔΑΝ και ΔΑΕΑΝ, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, επαγγελματίες χορηγοί και μέλη άλλων φορέων μαζί με δεκάδες εθελοντές κάνουν την μεγάλη ανατροπή, ενώνουν δυνάμεις και μας περιμένουν.

Η ΑΝΑΤΟΛΗ μίλησε με τον Γιάννη Κομνηνό, γιατρό στο νοσοκομείο της Νεάπολης, και δύσκολα μέσα από τον γραπτό λόγο μπορεί κανείς να μεταφέρει την όρεξη και την δυναμική των όσων μας είπε τόσο για το θέμα της εμπλοκής τόσων πολλών φορέων και ατόμων στην πρωτοβουλία αυτή όσο και για την διαθέσω που έχουν όλοι ώστε οι 5 φορείς που έχουν επιλεγεί να ενισχυθούν μέσα από αυτό το πάρτι να βγάλουν ένα καλό οικονομικό όφελος.

«Η στήριξη όλων τον χειμώνα που μας πέρασε στα θέματα που προέκυψαν για τα νοσοκομεία της περιοχής μας, οι φορείς και οι πολίτες που ήρθαν μαζί μας και η επιτυχία της περσινής διοργάνωσης μας έδωσαν μεγαλύτερη ώθηση για φέτος. Ακόμα πιο καλά προετοιμασμένοι σε όλα τα επίπεδα περιμένουμε το βράδυ της Παρασκευής όλοι μα όλοι να βρεθούν στην παραλία του Αλμυρού και μαζί να πείσουμε τους πάντες ότι αν συμμετέχουμε όλοι τότε μπορούμε να κάνουμε πραγματικά πολλά. Οι φορείς που έχουμε επιλέξει ώστε εκεί να δοθούν όλα τα έσοδα της εκδήλωσης είναι το ΕΕΕΕΚ Αγίου Νικολάου, είναι το δίκτυο ΕΛΠΙΖΩ του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν., είναι η Ομάδα διάσωσης Κρήτης, είναι ο αθλητικός σύλλογος ΑμΕΑ Λατιος και το ειδικό Δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου. Αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά και μας γεμίζει ευθύνες ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτές.» είπε και τόνισε το θέμα της εθελοντικής συμμετοχής δεκάδων ανθρώπων ακόμα και επαγγελματιών που θα συμμετάσχουν σε αυτό το πάρτι.

Έχουν προβλεφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας με ομάδα ναυαγοσωστών, περιφρούρησης και ομάδα καθαριότητας ώστε ο χώρος άμεσα να παραδοθεί την επόμενη μέρα.

«Φιλοξενούμαστε σε ένα χώρο στολίδι για τον τόπο μας που σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επηρεάσουμε ως προς το φυσικό του περιβάλλον. Θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να περάσουμε όλοι μας καλά και αυτό το υπογράφουν οι γνωστοί DJ’s που να παίζουν μουσική όλο το βράδυ αλλά και όλοι όσοι θα βρισκόμαστε εκεί για να χορέψουμε για ένα σημαντικό σκοπό.» είπε ακόμα ο Γιάννης Κομνηνός.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ