in

Τρόμος σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο με το πέρασμα…ανεμοστρόβιλου![VIDEO]

Στιγμές πανικού επικράτησαν σε ξενοδοχείο της Ρόδου. Τουρίστες, οι οποίοι απολάμβαναν την πισίνα σηκώθηκαν άρον – άρον από τις ξαπλώστρες! Ο λόγος;
Ένας μίνι ανεμοστρόβιλος «σήκωσε» τα πάντα στο πέρασμά του…

 Το νερό άρχισε να στροβιλίζεται στην πισίνα, ενώ ομπρέλες πετούσαν στον αέρα. Το φυσικό φαινόμενο που προκάλεσε τρόμο στους πελάτες του ξενοδοχείου, κατέγραψε με το κινητό του ένας Άγγλος τουρίστας.

«Απλά καθόμουν και απολάμβανα τον ήλιο, όταν είδα τι γινόταν στην πισίνα. Αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν αέρας που έριχναν στο νερό οι υπάλληλοι ψυχαγωγίας του ξενοδοχείου» είπε στη βρετανική εφημερίδα Sun, ο 36χρονος Ίαν Χέντερσον και πρόσθεσε: «Ήταν σιωπηλά και ξαφνικά υπήρχε πολύ αέρας στην πλευρά της πισίνας, μια μεγάλη ομπρέλα άρχισε να πετάει. Υπήρχαν λίγοι άνθρωποι στην πισίνα, ενώ πολλοί χαλάρωναν γύρω από αυτήν».
Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε ο Χέντερσον όλοι σοκαρίστηκαν. «Σηκωθήκαμε όρθιοι και προσπαθήσαμε να βεβαιωθούμε ότι τα παιδιά είναι ασφαλή. Δύο από τις μεγάλες ομπρέλες σηκώθηκαν στον αέρα και πέταξαν πέρα. Όλοι έτρεξαν για να βρουν κάποιο καταφύγιο. Μέσα σε λίγα λεπτά είχαν όλα φύγει».

Shocking footage shows mini-tornado in hotel swimming pool


newsbomb.gr