in ,

Τροχαίο με εγκλωβισμό στην Κρήτη ανήμερα του Πάσχα – Στο νοσοκομείο δύο άτομα

Με το «καλημέρα» της Κυριακής του Πάσχα ένα νέο τροχαίο σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης, την ώρα που μετράει η άσφαλτος του νησιού δεκάδες θύματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στο δρόμο από Βλητέ προς αεροδρόμιο όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ηλικιωμένο ζευγάρι, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στο χαντάκι στο δεξί τμήμα του δρόμου.
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ κινούνταν στο ρεύμα από αεροδρόμιο προς Βλητέ.

Άμεσα σήμανε συναγερμός σε ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική, καθώς ο άντρας είχε εγκλωβιστεί. Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, ενώ άντρες της ΠΥ απεγκλώβισαν τον άντρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
Δεν είναι ακόμα γνωστή η κατάσταση της υγείας τους, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.
Να σημεθωθεί ότι πρόκειται για έναν πολυσύχναστο, αλλά και πολύ επικίνδυνο δρόμο όπου στο παρελθόν έχουν σημειωθεί ουκ ολίγα ατυχήματα.

Υπενθυμίζεται ότι άλλο ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στα Χανιά πριν από λίγες ώρες όταν, στην περιοχή της Χρυσοπηγής, ένα δίκυκλο με οδηγό έναν 27χρονο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κάδο απορριμμάτων.
Ο νεαρός άντρας νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι και στα άκρα.
Και νωρίτερα, το Μεγάλο Σάββατο, μία ακόμα τραγωδία προστέθηκε στους δρόμους της Κρήτης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο 38χρονος -πατέρας τριών παιδιών- Γιάννης Βιστάκης. Το δυστύχημα έγινε στο Μαδέ νωρίς το πρωί και σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, είπαν το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο άντρα.
neakriti.gr