in ,

Τριπλό “ταξίδι ψυχής” στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου[PICS&VIDEO]

Πολύ μικρή φάνηκε να είναι η Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου μπροστά στο πλήθος κόσμου που βρέθηκε εχθές(17/7)  και τίμησε με την παρουσία του τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής “Ταξίδια Ψυχής”.

Από τις 20.00 γινόταν το αδιαχώρητο και στις τρεις αίθουσες της Πινακοθήκης με τις Ελιάνα Ναούμ, Στάσα Κουτελιέρη-Ζαχαρενάκη και την ντόπιας καλλιτέχνιδας Εύη Προκοπάκη να παρουσιάζουν τα εξαιρετικά όμορφα έργα τους.

Πλούσιος μπουφές και κεράσματα υπήρξαν και στις τρεις αίθουσες της έκθεσης, με τον κόσμο να…μαγεύεται και να ταξιδεύει σε άλλα μέρη και άλλες εποχές, αναλύοντας με το δικό του μάτι τα έργα των καλλιτεχνών, με αρκετούς να προβαίνουν σε αγορές αυτών.

Η κυρία Ελιάνα Ναούμ εκ μέρους και των τριών ζωγράφων (αλλά και πρώην μαθητριών της) μίλησε για την δυνατή φιλία που δημιουργήθηκε μεταξύ τους και την ανάγκη που τους δημιουργήθηκε για μια κοινή έκθεση.

Τέλος, ευχαρίστησε τον Δήμο Αγίου Νικολάου αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την καλλιτεχνική αναζήτηση των τριών καλλιτεχνών.


Ν.Μ.