in , , ,

Τριήμερο δράσεων Πολιτισμού στο Βραχάσι, audio

 
 
Το τριήμερο των πολιτιστικών δράσεων, συζητήσεων, προβληματισμών μουσικής, ζωγραφικής και ποίησης στο Βραχάσι 21, 22 και 23 Αυγούστου σηματοδοτεί μία προσπάθεια επανεκκίνησης από ανθρώπους της περιοχής στο χώρο του Πολιτισμού.
Ο Γιώργος Κωστάκης μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αναύλοχος», που έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης και του συντονισμού των εκδηλώσεων είπε σχετικά στην ΑΝΑΤΟΛΗ: «Το Βραχάσι επανέρχεται στην πολιτιστική του κληρονομιά, σε δράσεις και αξίες που είχε πάντα. Μερικά όχι και τόσο ευχάριστα γεγονότα που έχουν αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια σαφώς και δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του χωριού μας.
 
18 8 15 vrahasi_august2015_B
Το Βραχάσι δεν είναι αυτό που παρουσιάζεται από πολλούς τα τελευταία χρόνια, το χωριό μας ανέκαθεν ήταν των γραμμάτων, της τέχνης   και είναι ευκαιρία αυτές οι σπίθες που δεν σβήνουν στον τόπο μας να φανούν ξανά και να δείξουν το πραγματικό φως της περιοχής μας. Θέλουμε το αποτέλεσμα των εκδηλώσεων αυτών να έχει και διάρκεια και ανάλογη συνέχεια και αυτό θα συμβεί διότι το έδειξαν ήδη οι νέοι άνθρωποι του τόπου μας. Μέσα από την προσπάθεια αυτής της πολύ ουσιαστικής πρότασης των εκδηλώσεων που ξεφεύγουν από τα συνήθη, προέκυψε και η συνεργασία, η ομαδικότητα, από μια ομάδα νέων συντοπιτών μας που έδειξαν να έχουν τόσο την διάθεση, τις ιδέες και τον χρόνο ώστε να συνεχίσουν στο ίδιο καλό μοτίβο.»
ΘΑΝΟΣ Κ.
 
ακούστε εδώ