Menu
in ,

Τριήμερο “απογειωτικών” παραστάσεων από Alegria (28-30/7): “Τελικά Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”;

Για άλλη μια φορά το Alegria Dance Studio ετοίμασε για το κοινό του Αγίου Νικολάου μία παράσταση που αναμένεται να συζητηθεί…
Και το όνομα αυτής…“Τελικά Ελλάδα έχεις ταλέντο”; Χορός, μουσική και φυσικά θέατρο θα ενωθούν και πάλι μαζί χαρίζοντας γέλιο, θαυμασμό και ευχαρίστηση σε όλους όσους θα παραβρεθούν στο θέατρο REX το τριήμερο 28/7-30/7 και ώρα 19:30.
Λίγα λόγια για την παράσταση:
“Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι!!! Τα ριάλιτι και τα τάλεντ σόου έχουν μπει στα σπίτια μαςς τελευταία και εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι ή να τα παρακολουθήσουμε ή να κάνουμε ζάπινγκ… Τα κανάλια όμως της τηλεόρασης προβάλλουν όλο και περισσότερα από αυτά, οπότε ως τηελεθεατές δεν έχουμε πολλές επιλογες!
Υπάρχει βέβαια και μια τρίτη περίπτωση, να ετοιμαστούμε και να πάμε μια βόλτα με τους φίλους μας για ένα καφέ ή για ένα ποτό!Μιλάμε όμως γαι το μέσο Έλληνα που κάθεται σπίτι του.
Λίγο η περιέργεια για το πόσο ταλέντο έχει ο καθένας που διαγωνίζεται, λίγο οι κριτικές επιτροπές που διαπληκτίζονται, καθώς και κάποιες παρουσιάστριες από το παρελθόν που κάνουν το come back τους στην τηλεόραση, τελικά μας πείθουν να τους δούμε…
Εμέις βλέπουμε αυτό που μας σερβίρουν, πολλές φορές ένα υπερθέαμα, όμως τί πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις κάμερες;”
Η είσοδος είναι στα 6 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης Νομού Λασιθίου (ΚΟΙ.Σ.Π.Ε).

Leave a Reply

Exit mobile version