in

Τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης – Πολύνεκρο τροχαίο στην εθνική οδό [PICS]

Τραγικός ο απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης στο ύψος της Αγίας Πελαγίας στον ΒΟΑΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, δύο γυναίκες και ένας άντρας που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο ,άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο της εθνικής οδού της Κρήτης.

Το τροχαίο σημειώθηκε έπειτα από σύγκρουση δύο οχημάτων όταν το ένα εξ αυτών που κινούνταν από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο, για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, από αντίθετη κατεύθυνση.
Διαβάστε επίσης: Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική – Και παιδιά ανάμεσα στους εμπλεκόμενους
Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού και δυο επιβαινόντων, στο ίδιο όχημα, 2 γυναικών και ενός άντρα, ενώ υπάρχουν και τραυματισμένα άτομα.
Επίσης πληροφορίες που ήθελαν στο δυστύχημα να υπάρχει εμπλοκή και παιδιών επιβεβαιώνονται, καθώς στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε μια 16χρονη που μεταφέρθηκε με κατάγματα στο νοσοκομείο και επέβαινε στο αυτοκίνητο με τους νεκρούς .Επίσης στο ίδιο όχημα ένα ακόμη άτομο που έχει τραυματιστεί σοβαρά και διασωληνώθηκε με προορισμό το ΠΑΓΝΗ.

Στο νοσοκομείο επίσης ο οδηγός και η συνοδηγός του έτερου εμπλεκόμενου οχήματος που δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.  Ο συνολικά αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους 4.

Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο τάχιστα έσπευσαν 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η αστυνομία, η Τροχαία του ΒΟΑΚ, όπως επίσης και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς υπήρχαν εξαρχής πληροφορίες για εγκλωβισμένους.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο οχήματα ενώ τα άτομα που εμπλέκονται είναι περισσότερα από πέντε.
Στο εφημερεύον νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί μέχρι στιγμής δύο τραυματίες.
Φωτογραφίες: zarpanews.gr