in

Τραγωδία με νεκρό 56χρονο ψαρά που προσάραξε το σκάφος του

Νεκρός βρέθηκε 56χρονος επαγγελματίας ψαράς στη Χερσόνησο έπειτα απο προσάραξη του σκάφους του.  
Σύμφωνα με το  Λιμενικό Σώμα , το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης (23/1), όταν το σκάφος, με την ονομασία «Μπάρμπα Λάμπρος»  του 56χρονου βούλιαξε σε βραχώδη περιοχή της θάλασσας της Χερσονήσου.
Στο σκάφος δεν υπήρχαν επιβαίνοντες, και σε απόσταση – περίπου – 200 μέτρων από το σημείο της προσάραξης του σκάφους, βρέθηκε από τους άνδρες του λιμενικού ο ιδιοκτήτης του.
Ο 56χρονος επαγγελματίας ψαράς βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέροντάς τον στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το συγκεκριμένο περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Λιμενικού Σώματος
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χερσόνησου, βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό προσάραξης σε βραχώδη του Ε/Π-Α/Κ »ΜΠΑΡΜΠΑ ΛΑΜΠΡΟΣ» Ν. Ηρακλείου 107 στη θαλάσσια περιοχή Χερσόνησου, χωρίς επιβαίνοντες.
Στη συνέχεια, βρέθηκε στην ακτή και συγκεκριμένα σε απόσταση περίπου 200 μέτρα ανατολικά από το σημείο της προσάραξης, ο 56χρονος ιδιοκτήτης του ανωτέρω σκάφους, ο οποίος διεκομίσθη χωρίς τις αισθήσεις του με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.