in

Τραγωδία με λουόμενη στην Κρήτη

Η θάλασσα ως γνωστόν αποτελεί αγαπημένη συνήθεια για τους περισσότερους κυρίως το καλοκαίρι, ωστόσο εγκυμονεί κινδύνους και κρύβει τραγικές και δυσάρεστες εκπλήξεις.
Μια τέτοια περίμενε το μεσημέρι της Κυριακής μια 77χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε από τους λουόμενους σε παραλία του Καρτερού, να επιπλέει μπρούμυτα και χωρίς τις αισθήσεις της αρχικά.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ ενώ όσοι κατάλαβαν τι είχε συμβεί, έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα, 77 ετών, ανασύροντας την από τη θάλασσα και βγάζοντας την στην στεριά.

 
Εκεί προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να την επαναφέρουν με την ίδια μάλιστα να βγάζει κάποια στιγμή και μεγάλη ποσότητα νερού από το στόμα.

Οι μόνες λέξεις που κατάφερε να ψελλίσει η γυναίκα κάποια στιγμή ήταν το όνομα της, Κατερίνα και η φράση: Τα παιδιά μου.
Ωστόσο η ίδια δεν φάνηκε να επανέρχεται και όταν ήρθε γιατρός του ΕΚΑΒ μαζί με το πλήρωμα προχώρησαν σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και ότι άλλο ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, για να την επαναφέρουν καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις της.
Ήταν όμως ήδη αργά καθώς είχε ήδη… ξεκινήσει για το δικό της μοναχικό ταξίδι.
Η γυναίκα, που σύμφωνα με τις πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τα οποία είχαν να κάνουν με αστάθεια, παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο  Βενιζέλειο νοσοκομείο.
ΠΗΓΗ: neakriti.gr