in , ,

Τραγική κατάληξη κοντά στον Αγιο Νικόλαο.

Τραγική κατάληξη για τον ψαρά που εξαφανίστηκε από τη Νέα Αλικαρνασσό και βρέθηκε ανάμεσα σε Αγιο Νικόλαο και  στη Σητεία.
Σύμφωνα με τον υπολιμενάρχη Ηρακλείου κ. Κουβίδη που μίλησε στο neakriti.gr, σήμερα το πρωί ένας ψαράς είδε τη σορό ενός ανθρώπου να επιπλέει κοντά στη βραχονησίδα «Ψείρα» που βρίσκεται ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Σητεία και άμεσα ενημέρωσε τις Λιμενικές Αρχές.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλωτό σκάφος του Λιμενικού έσπευσε στο σημείο και αφού οι λιμενικοί περισυνέλεξαν τη σορό του άτυχου άντρα, μεταφέρθηκε εν συνεχεία στο Ηράκλειο όπου έγινε η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον 70χρονο ψαρά που αγνοούνταν εδώ και μέρες.
Το χρονικό της υπόθεσης
Η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου ενημερώθηκε από συγγενικό πρόσωπο του άτυχου ψαρά ότι ο άντρας είχε εξαφανιστεί και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες.
Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας όμως του άρεσε πολύ να κολυμπάει, κάτι που φαίνεται πως επιχείρησε να κάνει και εκείνο το βράδυ.
Μάλιστα, σε σημείο του παράκτιου μετώπου στο ύψος της 126 Σμηναρχίας Μάχης βρέθηκαν αντικείμενα του ψαρά, τα ρούχα αλλά και το καλάμι του.
φωτπογραφία αρχειου
πηγη neakriti.gr