in , ,

Τραγικές αποφάσεις απο ανθρώπους που ποτέ δεν έχουν εργαστεί ενώ το ΤΕΕ ψάχνεται για τις θέσεις, άκουσε το

Η δημοσίευση που ακολουθεί στον λογαριασμό του Γιώργου Γουναλάκη στο facebook ήταν  η αφορμή ώστε ο ίδιος να μιλήσει στην εκπομπή του 104,4 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια το πρωί της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου. Ο ίδιος μίλησε έξω απο τα δόντια και ζήτησε και απο το ΤΕΕ να προστατέψει τον κλάδο,  να ασχοληθεί με τα θέματα ουσίας και όχι αυτά των καρεκλών
ακούστε εδώ

 
 
Σήμερα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εργασίας ότι από Δευτέρα κάθε υπεργολάβος πρέπει να δηλώνει χειρόγραφα (για τους επόμενους δύο μήνες) και ηλεκτρονικά (υποχρεωτικά από 01.02.2020) τον τόπο εργασίας του,το ΑΜΟΕ του έργου καθώς τους εργαζόμενους που έχει μαζί του. Σε περίπτωση που μετακινείται σε άλλο έργο πρέπει να ενημερώνει το έντυπο του και με βάση τα έντυπα αυτά θα συντάσσεται η κατάσταση ενσήμων και θα πληρώνονται οι εισφορές. Δηλαδή ο καθένας απο αυτούς θα πρέπει να έχουν μια γραμματέα που να τρέχει πίσω τους και να ενημερώνει έντυπα στην ….. “Κομμουνιστική Ελλάδα” του 2019.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι η διάταξη αυτή έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους που δεν έχουν εργαστεί ποτέ τους, δεν έχουν πατήσει τα ποδαράκια τους σε εργοτάξιο ποτέ και από ανθρώπους που είναι εχθροί και όχι φίλοι της οικοδομής και της Ανάπτυξης που επικαλούνται ότι προσδοκούν. Όσο δε για τους εργαζόμενους που υποτίθεται προστατεύουν – ούτε λόγος να γίνεται.
Με λίγα λόγια, λένε στους εργαζόμενους να αλλάξουν επάγγελμα και παράλληλα – με την ευκαιρία – και μεις να βρούμε κάνα άλλο επάγγελμα να κάνουμε όσο είναι νωρίς.
Ειλικρινά μετανιώνω που τα παιδιά μου επέλεξαν να ακολουθήσουν τον κλάδο μας, ένα κλάδο που βάλλεται από παντού και το Τ.Ε.Ε. το μόνο που το ενδιαφέρει είναι η μοιρασιά των θέσεων μετά τις εκλογές. Πιο πολύ απάθεια βλάπτει.
Καθαρές κουβέντες παιδιά !!!!!!!!!!!!!!
υ.γ. Ξέχασα και το καλύτερο , όποιος δεν συμμορφωθεί και ελεγχθεί είναι 10.500 € το κεφάλι. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!