in , ,

Τρίτεκνοι, κάντε αιτήσεις…

Τέλος του μήνα, 31 Μαίου, λήγει η προθεσμία των αιτήσεων για την συμμετοχή των οικογενειών των τριτέκνων στο πρόγραμμα διανομής τροφίμων.
Ο κ. Γιώργος Χαβάκης πρόεδρος του συλλόγου του νομού τονίζει μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ ότι δεν θα δοθεί καμία παράταση και παρακαλεί τα μέλη του συλλόγου του νομού να σπεύσουν στα κατά τόπους γραφεία σε Άγιο Νικόλαο Ιεράπετρα και Σητεία και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους. «Με το δεδομένο ότι είχαμε την περίοδο του ΠΑΣΧΑ λίγο πριν, δεν είναι μεγάλη η ανταπόκριση στης δηλώσεις συμμετοχής και είναι πραγματικά κρίμα να μείνουν εκτός οικογένειες μη λαμβάνοντας την συγκεκριμένη ενίσχυση σε τρόφιμα.»

Το γραφείο στον Άγιο Νικόλαο λειτουργεί κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 12 το πρωί και κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, στην Ιεράπετρα στην Δημοτική βιβλιοθήκη την Τρίτη 10 με 12 το πρωί και το απόγευμα της Τετάρτης 6.30 με 8.30 και στην Σητεία στο κατάστημα της κας Αλέξη στο κέντρο της πόλης.

Το πακέτο των τροφίμων περιλαμβάνει, μακαρόνια, ρύζι, λάδι και γραβιέρα και οι δικαιούχοι θα προκύψουν τον Σεπτέμβριο με την διαδικασία να γίνεται φέτος μέσω του ΤΑΞΙΣ και οι δικαιούχοι θα βγαίνουν με την κατάθεση των φορολογικών τους δηλώσεων χωρίς στην διαδικασία να συμμετέχει άλλη υπηρεσία.

ΘΑΝΟΣ Κ.