in

Το WhatsApp επιτρέπει το διαμοιρασμό κάθε τύπου αρχείου

Το WhatsApp εμφανίστηκε να αναβαθμίζεται τις τελευταίες ημέρες και στα χαρακτηριστικά του εν λόγω update φαίνεται πως αποκαλύπτεται η δυνατότητα διαμοιρασμού κάθε τύπου αρχείου που έχετε στη συσκευή σας.
Υπενθυμίζεται πως η εφαρμογή επέτρεπε μέχρι σήμερα την αποστολή μόνο αρχείων Office και πέρσι περιορίστηκε μόνο στα PDFs. Πλέον φαίνεται πως υπάρχει απόλυτη ελευθερία, αρκεί το κάθε αρχείο να μην ξεπερνάει σε όγκο τα 100ΜΒ.

Μέχρι στιγμής πάντως, κάτοχοι iPhone μαρτυρούν πως έχουν καταφέρει να στείλουν και μεγαλύτερους όγκου αρχεία, αλλά δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία από πουθενά αλλού. Πλέον, αν επιθυμείτε να στείλετε κάποιες φωτογραφίες θα μπορείτε να τις εντοπίζετε πιο εύκολα μέσα από την εφαρμογή (μέσω των thumbnails), ενώ και η ποιότητά τους θα παραμένει σταθερή, αφού η υπηρεσία σταματάει τη συμπίεση των αρχείων.
Το νέο update του WhatsApp είναι ήδη διαθέσιμο για κατόχους συσκευών με Android και iOS και όπως καταλαβαίνετε, δεν χρειάζεται να περιμένετε παραπάνω για να κάνετε το update.