in

Το Blog της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ενημερώνει τους συνδημότες μας ότι από σήμερα 30.01.2013 , λειτουργεί blog το οποίο διαχειρίζεται και ενημερώνεται από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Δημοτικής μας παράταξης. Η ηλεκτρονική διεύθυνση καθημερινής μας αντάμωσης θα είναι η παρακάτω: http://www.dsinergasia.blogspot.gr.
Η ύπαρξη της άμεσης αυτής ηλεκτρονικής ενημέρωσης θα βοηθήσει στην παρουσίαση των θέσεων του συνδυασμού μας καθώς και στην αμεσότητα της επικοινωνίας με τους συνδημότες μας. Η Δημοτική μας παράταξη τα δύο χρόνια της δράσης της έχει παράξει σημαντικό και πρωτόγνωρο έργο με την βοήθεια όλων όσων συμμετέχουν στις διεργασίες του συνδυασμού.

Το έργο αυτό προβάλλονταν επιλεκτικά από κάποια μέσα και με απόλυτη συνέπεια από κάποια άλλα. Εκτιμώντας ότι έχουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα προχωρήσαμε στην δημιουργία του συγκεκριμένου blog , από όπου δεσμευόμαστε ότι θα προβάλλουμε όλες τις απόψεις χωρίς κανένα απολύτως αποκλεισμό.

Δεν πρόκειται δε να προχωρήσουμε ανταγωνιστικά σε θέματα γενικότερης ενημέρωσης ενώ παράλληλα όλες οι δράσεις μας θα κοινοποιούνται σε όλα τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ελπίζουμε η δημιουργία αυτού του blog να σηματοδοτήσει την αρχή ενός νέου τρόπου σκέψης και αντιμετώπισης των τοπικών πραγμάτων.

Δίδουμε επίσης τεράστια σημασία στην κόσμια αντιπαράθεση όλων των απόψεων και για τον λόγο αυτό δηλώνουμε ότι μόλις υποπέσει στην αντίληψη των συντακτών η παραμικρή υπόνοια προσβλητικού σχολίου άμεσα θα επεμβαίνουμε σβήνοντας τα.

Στην περίπτωση δε που υπάρξουν υβριστικά σχόλια , με δική μας πρωτοβουλία θα παραπέμπουμε το θέμα στην δικαιοσύνη.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την απλόχερη στήριξη σας όλο αυτόν τον καιρό. Σας ευχαριστούμε θερμά για τα εκατοντάδες μηνύματα που μας αποστέλλετε , άσχετα αν πολλά από αυτά εμπεριέχουν καταγγελίες που είναι αδύνατον να διασταυρωθούν.

Χωρίς την δική σας στήριξη , η σημερινή στιγμή δεν θα είχε φθάσει. Αντιλαμβάνεσθε ότι ερμηνεύουμε τα μηνύματα των καιρών και μέρα με την ημέρα ερχόμαστε όλο και πιο κοντά …

Καλή αντάμωση λοιπόν με την υπόσχεση ότι οι πρωτοτυπίες δεν τελειώνουν εδώ.