in , , ,

Το τοπικό ΠΑΣΟΚ στην αγωνία της νέας αρχής του κόμματος.

Ισχυρά φίλτρα πολιτικού καθαρισμού και νέων αξιών, που θα έχουν τα βασικά χαρακτηριστικά της ιστορικής ευθύνης, ετέθησαν ως προαπαιτούμενα στην πρόσφατη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Αριστεράς.
«Οι εργασίες», ανέφερε ο συντονιστής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λασιθίου κ. Μανόλης Στεφανάκης, «πήγαν πολύ καλύτερα και από το αναμενόμενο, γεγονός που δείχνει ότι η κοινωνία είναι μαζί μας και ότι η βάση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. συσπειρώνεται ξανά. Με νέο τρόπο, καθαρό ήθος και ξεκάθαρες απόψεις πλέον πλησιάζουμε τον κόσμο, που δικαιολογημένα είχε φύγει, και βάζουμε τα θεμέλια ενός νέου χώρου.
Ειπώθηκαν κουβέντες που όλοι είχαν στο νου τους, αλλά ποτέ δεν εξέφραζαν, τώρα όμως χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος ακούστηκαν τα πάντα και σε πολλούς δεν άρεσε αυτό.
Το θέμα όμως είναι να μην είμαστε αρεστοί στους λίγους, αλλά να έχουμε μαζί μας την μεγάλη βάση μας, η οποία θέλει να ακούει και θα ακούει πλέον μόνο αλήθειες από εμάς».
Επίσης σχολίασε ότι πολλά από τα λάθη που το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έκανε τα πλήρωσε, ενώ στις πλάτες του χρεώθηκαν και λάθη που άλλοι είχαν κάνει. «Όπως και να έχει», συνέχισε, «πλέον είμαστε έτοιμοι για τη νέα αρχή και αυτό που θέλουμε ο κόσμος να γνωρίζει είναι ότι πλέον μιλάμε σε όλους κοιτάζοντάς τους στα μάτια και λέγοντας μόνο τις αλήθειες χωρίς καμιά πλέον διάθεση να στηρίξουμε το καθετί σε περιβάλλον κινούμενης άμμου.
Έτσι ξεκινάμε και καλούμε τον κόσμο στις διαδικασίες για την εκλογή των νέων νομαρχιακών ανά την Ελλάδα. Στο νομό μας οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 26 Ιουνίου με τις κάλπες να στήνονται σε όλους τους δήμους του νομού και με την πρόσκληση να απευθύνεται σε όσους θέλουν να δούμε ξανά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μεγάλη δημοκρατική δύναμη.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν αλλάζει ούτε όνομα, ούτε και σήμα. Άμεσα θα ξεκινήσει η επικοινωνιακή τακτική μας ώστε να μάθουν όλοι ότι προχωρούμε στη νέα μας αρχή, από την οποία δεν θα περισσεύει κανείς. Με συμπόρευση των ικανών στελεχών μας και των νέων ανθρώπων έχουμε χρέος να κάνουμε ξανά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το κόμμα που ο τόπος χρειάζεται και η χώρα περιμένει».
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ