in ,

Το ΤΕΙ Αγίου Νικολάου ευχαριστεί

Ευχαριστήριο στην Περιφέρεια Κρήτης από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου
 
Η Περιφέρεια Κρήτης αναλαμβάνει το κόστος μετακίνησης των φοιτητών του τμήματος με λεωφορεία του ΚΤΕΛ τα Σ/Κ (μεσημέρι) με σκοπό την σίτισή τους. Η δράση ξεκίνησε, με ικανοποιητική συμμετοχή από τους φοιτητές μας, το προηγούμενο Σ/Κ και θα συνεχιστεί σε μόνιμη βάση για το 2019, αρκεί να υπάρχει και το ανάλογο ενδιαφέρον από τους φοιτητές μας.
 
Η παραπάνω δράση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους φοιτητές του τμήματος, διότι θα τους δοθεί η δυνατότητα σίτισης τα Σ/Κ,  όπως ισχύει και στους φοιτητές των Τμημάτων της υπόλοιπης Ελλάδας. Ανάμεσα στους φοιτητές μας, 126 πληρούν οικονομικά κριτήρια και λαμβάνουν δωρεάν σίτιση. Επίσης, στο τμήμα μας φοιτούν και 3  φοιτητές που βρίσκονται στην κατηγορία απόρων και δικαιούνται επιπλέον και δωρεάν μετακίνηση.
 
Το ΤΕΙ Κρήτης και ειδικά το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Κρήτης για την ανταπόκριση στο αίτημά μας. Επίσης, ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Αντιπεριφεριάρχη Λασιθίου κα. Πελαγία Πετράκη, καταρχήν για το ενδιαφέρον που επέδειξε αλλά και την συμβολή της στην επίλυση του προβλήματος.
 
Ο Πρόεδρος του Τμήματος
 
Κωνσταντίνος  Παναγιωτάκης,
 
Αναπληρωτής Καθηγητής