in

Το σπιτάκι της λιχουδιάς στην Παιχνιδοχώρα [PICS]

Το μαγικό Εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, η δική του Παιχνιδοχώρα, συνεχίζει να μαγεύει μικρούς και μεγάλους προσελκύοντας άτομα κάθε ηλικίας στο Ρέθυμνο.
Καθημερινά η Πλατεία Μικρασιατών  και ολόκληρο το Σπίτι Πολιτισμού υποδέχονται τους ρεθεμνιώτες προσφέροντας αγάπη, χαμόγελα και ευχές για Καλή Χρονιά.

[quotes quotes_style=”bpull”]Βάλτε ποδίτσες, καπέλα και γαντάκια και κλείστε καλά την πόρτα για να μην μπει ο Αϊ Βασίλης. Καλά καταλάβατε. Αυτό το σπιτάκι είναι το μόνο που δεν επιτρέπεται να μπει ο Αϊ Βασίλης . Στο σπιτάκι της Λιχουδιάς. Γιατί εδώ τα ξωτικά, οι “αλευρογλυκούληδες”, κάνουν τις πιο λαχταριστές λιχουδιές των Χριστουγέννων. Ξέρετε… αυτά τα μικρά κέικ και τα κουλουράκια και τα κάθε λογής μοσχομυριστά γλυκάκια.
Ο φούρνος έχει ήδη ανάψει και περιμένει να γεμίσετε τα ταψιά με τις γλυκές δημιουργίες σας. Και μη ξεχνάτε να κλείνετε καλά την πόρτα, γιατί ο λιχούδης Αϊ Βασίλης περιμένει την ευκαιρία να τρυπώσει κρυφά και να φάει όλα τα κουλουράκια.
[/quotes]

Η αγάπη με την οποία αγκαλιάστηκε αυτή η προσπάθεια επιβεβαιώνει τον συλλογικό της χαρακτήρα. Αναγκάζοντας με χαρά να ανταποδώσουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η συνεισφορά όλων των δημοτών αποτελεί τη μεγαλύτερη παρακαταθήκη.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα για την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:

  • 10:30 Δημοτική Φιλαρμονική Ρεθύμνης Συμμετοχή της ορχήστρας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ρεθύμνης, η οποία θα αποδώσει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες,, στην κεντρική σκηνή της διοργάνωσης στην Πλατεία Μικρασιατών.
  • Επίσης η Μπαντίνα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ρεθύμνης, θα γεμίσει με μουσικές μελωδίες και κάλαντα την αγορά του Ρεθύμνου.
  • 14:00 Έλα να γίνουμε ένα. Πάρτι Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου με έντεχνη και κρητική μουσική από  τον Λευτέρη Τζαγκαράκη και το συγκρότημα του στην Γωνία των οδών Σουλίου και Εθνικής Αντιστάσεως. Κλείνουμε την χρονιά που πέρασε με αναμνήσεις και χαμόγελο

 

O Λευτέρης Τζαγκαράκης και το συγκρότημα του στην Παιχνιδοχώρα Ρεθύμνου!!