in

Το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Άι Βασίλη στο εργαστήριο του με πολλές δραστηριότητες [VIDEO]

Η μέρα έφτασε!
Τα ξωτικά του Αι Βασίλη, καιρό τώρα, εργάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη άφιξη. Όλα πρέπει να είναι έτοιμα στην ώρα τους και όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων  απλώθηκε σε κάθε γωνία της πόλης και μέσα σε ελάχιστο χρόνο το Σπίτι Πολιτισμού και ολόκληρη η Πλατεία Μικρασιατών μεταμορφώθηκε στο πιο ζεστό και φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο μέρος της Κρήτης!
Η «Παιχνιδοχώρα – Το εργαστήρι του Αι Βασίλη» είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του! Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, στις 18:00,  το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Αι Βασίλη!
Μικροί και μεγάλοι καλούμαστε να αφεθούμε στη μαγεία των Χριστουγέννων και να ζήσουμε το πιο γιορτινό παραμύθι μέσα από ΔΩΡΕΑΝ δραστηριότητες, πρωτότυπες κατασκευές και απολαυστικά παιχνίδια!
Ξύλινα σπιτάκια, πολύχρωμα λαμπιόνια, εντυπωσιακά παιχνίδια, εκθέσεις, χριστουγεννιάτικες δράσεις και μελωδίες θα πλημμυρίσουν την πλατεία. Στο εργαστήριο, οι μηχανές του Αι Βασίλη θα λειτουργούν πυρετωδώς για να φτιάξουν τα δώρα των παιδιών όλου του κόσμου!
Σας περιμένουμε….

"Παιχνιδοχώρα - Το εργαστήρι του Άι Βασίλη" στο Ρέθυμνο!!!!


Αναλυτικά το Πρόγραμμα για την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:
 
18:00 ΕΝΑΡΞΗ  “Ζωντανή Φάτνη, αναπαράσταση της Γέννησης του Χριστού” από το 16ο Δημοτικό Ρεθύμνης.
Η κυρία Κάρμεν Ρουγγέρη, πλαισιωμένη από τις cheerleaders του Ρέθυμνο CRETA KINGS , υπό τον ήχο της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου Ρεθύμνης με τη διεύθυνση του Σ. Αποστολάκη, με τη συμμετοχή του Αθλητικού ομίλου ΟΚΑ PREVELI, τον Μ. Σφακιανάκη με τα πατίνια ξωτικά, παρουσιάζει την  Παιχνιδοχώρα και όλοι μαζί  παραδίδουμε τα κλειδιά της Παιχνιδοχώρας στον Αϊ Βασίλη.
Η Κρήτη υποδέχεται τον Αϊ Βασίλη με τον δικό της μοναδικό παραδοσιακό τρόπο με την συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του συλλόγου Πυρρίχια Δρώμενα. Παίζουν οι Ν. Κουναλάκης λύρα Α. Κουτελιδάκης λαούτο Γ. Γανταδάκης λαούτο Η. Λιανδρής κρουστά.Η εκδήλωση θα συνεχίσει με την Στρατιωτική μπάντα της 5ης ΤΑΞΠΖ υπό τη διεύθυνση του κ. Λαφάτα σε γνωστές αγαπημένες  Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

O Όμιλος Kλασικού Aθλητισμού ΠΡΕΒΕΛΗ στην Παιχνιδοχώρα Ρεθύμνου!!