in

Το πρόγραμμα πεζοποριών Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2020

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους τουπου μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στις πεζοπορίες μας το 2019 και τους εύχεται “Καλή Χρονιά με Υγεία και Αγάπη“.
Συνεπής στα ραντεβού μας για τη νέα χρονιά σάς ανακοινώνουμε το  πρόγραμμα μας για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2020.
 
Σας υπενθυμίζουμε ότι για τη συμμετοχή σας στις εκδρομές του Συλλόγου μας απαιτείται η εγγραφή σας και μικρή συμβολική συνδρομή 10€ για όλη τη χρονιά, την οποία μπορείτε να καταβάλετε στον ταμία του Συλλόγου μας, Γιάννη Πάγκαλο στο κατάστημά του (Σοφοκλή Βενιζέλου 13, τηλέφωνο: 28410 28173, ώρες καταστημάτων) ή κατά τη συμμετοχή σας στην πρώτη σας πεζοπορία. Με την εγγραφή σας θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις εκδρομές-πεζοπορίες που πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς (συνολικά  γύρω στις 50 εξορμήσεις σε πολλά μέρη του νομού μας, καθώς και στην υπόλοιπη Κρήτη).
 
Ενημερωτικά σας αναφέρουμε ότι πληροφορίες για όλες μας τις εκδρομές, φωτογραφίες, βίντεο, εξοπλισμό και όρους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας στο facebook, καθώς και στο blog του Συλλόγου: orsian.blogspot.com.
Τη νέα χρονιά κάντε το δώρο στον εαυτό σας: βάλτε τα μποτάκια και το σακίδιο σας, μόνοι ή και με τους φίλους σας κι ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να εξερευνήσουμε μαζί τις ομορφιές της κρητικής φύσης.
Σας περιμένουμε!