in ,

Το πάρτι του μικρού αδελφού απο τον μεγάλο

4 παιδιά η οικογένεια του Κών/νου και της Αρχόντισσας Αυγενάκη απο τις Μοίρες Ηρακλείου, 2 κόρες και  2 γιοί, με τα αγόρια να είναι οι μικρότεροι στην ηλικία. Ο Γιώργης Αυγενάκης, ο μικρότερο παιδί της οικογένειας, γιατρός στο επάγγελμα, ουρολόγος,  έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 24 9 2017 .

Όλα αυτά τα χρόνια της ενεργούς συμμετοχής στην πολιτική σκηνή του αδελφού Λευτέρη Αυγενάκη , νυν γραμματέα της Ν.Δ, ο ίδιος ήταν από τους πιο ενεργούς και στενούς βοηθούς και συμπαραστάτες του. Πλέον όμως ήρθε η σειρά του μεγάλου αδελφού να  του κάνει μια γιορτή πριν το γάμο στον οποίο θα τον συνοδεύσει μαζί με την μητέρα τους και τις δύο αδελφές τους, ο πατέρας του έχει φύγει από την ζωή  λίγα χρόνια πριν.
 
Σύμφωνα με το neakriti.gr, πιο ήρεμος και χαλαρός από ποτέ ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, που διοργάνωσε ένα πάρτι έκπληξη λίγες ώρες πριν το γάμο του αγαπημένου του αδερφού.
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και ο Λευτέρης Αυγενάκης, μακριά από την πολιτική σκηνή, που τον έχουμε συνηθίσει, χαμογελά αβίαστα δίπλα στους μελλόνυμφους.
Ο αδερφός του Γιώργος Αυγενάκης και η μέλλουσα σύζυγός του Άννα Γρηγορίου, πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά την εκκλησίας την Κυριακή και συγκεκριμένα στον Άγιο Τίτο. Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια σε γνωστό κοσμικό κέντρο των Αρχανών.

Χορό, τραγούδι, γέλια… όλα τα είχε αυτό το πάρτι που διοργάνωσε για τους αγαπημένους του ανθρώπους ο Λευτέρης Αυγενάκης, ένα πάρτι στο οποίο έδωσαν το «παρών» φίλοι και κουμπάροι!


Γ. Αρ. – Β.Μ.