in , , , , ,

Το ΝΗΣΙ θα ζωντανέψει ξανά;

Μια νέα προσπάθεια είναι στα σκαριά ώστε να μην χαθεί εντελώς η μεγάλη ευκαιρία της προβολής της περιοχής της Ελούντας και της Πλάκας, όπως και της Σπιναλόγκας  μέσα από την επιτυχία που για δεύτερη φορά καταγράφει η προβολή του σίριαλ ΤΟ ΝΗΣΙ που το διάστημα αυτό προβάλλεται εκ νέου από το ΜΕΓΚΑ. Σύμφωνα τόσο με ανθρώπους της παραγωγής και της ομάδας του Θοδωρή Παπαδουλάκη, όσο και των τοπικών αρχών, Δήμος και ΠΑΟΔΑΝ αλλά και ανθρώπων που είχαν συνδράμει τα μέγιστα στα γυρίσματα του σίριαλ υπάρχουν πολλές ελπίδες ώστε να δημιουργηθεί σε μόνιμη βάση ένα εκθετήριο στο πάνω χωριό της Ελούντας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Έχουμε ήδη μιλήσει τόσο με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη όσο και με τον υπεύθυνο των σκηνικών Αντώνη Χαλκιά οι οποίοι σαφώς και είναι θετικοί να συμβάλουν από την μεριά τους τόσο για την τοποθέτηση μέρους των σκηνικών ξανά σε χώρο που θα λειτουργήσει σαν εκθετήριο  όσο και για την παραχώρηση ψηφιακού υλικού, φωτογραφιών και βίντεο ώστε να προβάλλονται από εγκατάσταση εντός του χώρου. Είναι δε πιθανό κουστούμια και μικρά αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα να επιστρέψουν στην περιοχή ώστε να ζωντανέψουν ξανά όπως είχαν κάνει και σε μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές που έχουν γυριστεί στην χώρα. Ποτέ δεν είναι αργά για να μείνουν στον τόπο και να βοηθήσουν στην προβολή του μερικά από αυτά που έκαναν την περιοχή να  συζητιέται όσο καμία άλλη όταν το σίριαλ σάρωνε στην τηλεθέαση.» είπε ο Στέλιος Κτενιαδάκης που είχε βοηθήσει τα μέγιστα στην παραγωγή του σήριαλ.
 
Επανέλαβε δε το διακαή πόθο της συγγραφέως Victoria Hislop να γίνει το ΝΗΣΙ ταινία. Θετικός στην όποια παρόμοια εξέλιξη και έτοιμος να βοηθήσει εμφανίζεται και ο Δήμος Αγίου Νικολάου όπου δια στόματος Αντώνη Ζερβού κάνει λόγω για την ανάγκη που υπάρχει αυτή η επιτυχία να αφήσει κάτι στον τόπο το οποίο και θα ενημερώνει τους επισκέπτες για την ζωή στην Σπιναλόγκα. «Σαν Δημοτική αρχή θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και με το δεδομένο ότι πολλοί από την παραγωγή βρίσκονται ξανά στην Κρήτη για τις ανάγκες της νέας δουλειάς του Θοδωρή Παπαδουλάκη, έχουμε ξεκινήσει και βλέπουμε αρκετά από όσα πρέπει να γίνουν. Έστω και τώρα υπάρχει ο χρόνος και ο τρόπος για να παρουσιαστεί κάτι αξιόλογο που να θυμίζει την συγκεκριμένη παραγωγή που πραγματικά είχε δώσει μια ισχυρή τονωτική ένεση προβολής κυρίως στο εσωτερικό της χώρας μας.» είπε.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ