in ,

Το νέο κτήμα οργανικής καλλιέργειας της Bioaroma Natural Products

 
Στην Bioaroma Natural Products με την συνεχή εξελικτική και αναπτυξιακή μας πορεία, που μετράει πάνω από 10 χρόνια, προχωράμε στην υλοποίηση ενός ακόμα μακρόπνοου project, το οποίο αποτελεί κεντρικό σημείο του σχεδιασμού και λειτουργίας της εταιρίας μας.
 
Tο 2016 αποκτήσαμε έκταση 70 στρεμμάτων σε μια τοποθεσία απείρου φυσικού κάλους, στους Πυροβόλους Καλού Χωριού, κάτω από το ξακουστό μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης και σε απόσταση 20 λεπτών με το αυτοκίνητο από τις εγκαταστάσεις μας.

Σκοπός ήταν η δημιουργία ενός οικολογικού πάρκου το οποίο θα διασφαλίζει τις ανάγκες της εταιρίας σε ποιότητα αλλά και ποσότητα πρώτων υλών καθετοποιώντας 100% την παραγωγική μας διαδικασία.Το μικρο-κλίμα της περιοχής και οι εδαφολογικές της συνθήκες προϋποθέτουν ένα ιδανικό περιβάλλον για την καλλιέργεια αρωματικών φυτών αλλά και δέντρων όπως, ελιάς, εσπεριδοειδών , χαρουπιάς, αλόης κ.α.. αλλά και την βιολογική εκτροφή μελισσών.
Έτσι τα πρώτα στρέμματα φυτεύτηκαν και τα δείγματα είναι ήδη εξαιρετικά.
Αυτό το μεγάλο νέο project, θέτει πλέον τις βάσεις ώστε η Bioaroma Natural Products να βαδίσει σε μια νέα εποχή , στην έρευνα & παραγωγή 100% φυσικών καλλυντικών και προϊόντων ευεξίας.
Σας ευχαριστούμε!!