in , , , ,

"Το Μεραμπέλλο είναι ένα και αδιαίρετο με πολίτες όχι Α και Β κατηγορίας" ομιλία Αντώνη Ζερβού στη Νεάπολη. fotos.

Το Μεραμπέλλο είναι ένα και αδιαίρετο με πολίτες όχι Α και Β κατηγορίας, είπε μεταξύ άλλων στην κεντρική του ομιλία στη Νεάπολη το βράδυ της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό «Δικαίωμα στην πόλη» Αντώνης Ζερβός στο κατάμεστο σινέ ΔΡΗΡΟΣ.


Ο ίδιος μίλησε για μια κοινωνία ενεργή με τα τοπικά συμβούλια να μην έχουν διακοσμητικό ρόλο, και με τους δημότες να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά.

 Τόνισε ότι η διοίκηση του Δήμου δεν μπορεί να στηρίζεται σε ένα πρόσωπο αλλά στην δυναμική της ομάδας. Είπε ότι είναι η ευκαιρία να σταθούμε ό ένας δίπλα στον άλλο και μαζί να κάνουμε έργα για το κοινό καλό. 

Σε ότι αφορά τη Νεάπολη είπε ότι πρέπει να αποκτήσει ξανά ενεργό ρόλο στο νέο Δήμο και να χρησιμοποιηθούν τα κτίρια και οι υποδομές που διαθέτει σε βάθος χρόνου.

Δεν παρέλαβε μόνο το έλλειμμα ο Δήμος Αγίου Νικολάου αλλά και 1,7 εκ σε αποθεματικό του πρώην Δήμου Νεάπολης, είπε τα οποία ήδη το 1,3 έχουν απορροφηθεί σε διαφορά έργα. 

 Κάλεσε τους πολίτες της περιοχής να κοιτάξουν τον Δήμο σαν μια ενιαία και αδιαίρετη κοινωνία και όλοι μαζί να εργαστούν σκληρά για το αύριο.
ΘΑΝΟΣ Κ.