in

Το Κρητικό κρασί βάζει το στίγμα του στον παγκόσμιο οινικό χάρτη [VIDEO – PICS]

Αυτά δήλωσε ο Νίκος Μηλιαράκης, πρόεδρος του δικτύου Οινοποιών Ηρακλείου στην κάμερα του fonien.gr με αφορμή της ολοκλήρωση της έκθεσης κρασιού ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2018


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση κρασιού ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες το βράδυ της Δευτέρας (12/2), με το κρητικό κρασί να είναι στο επίκεντρο.

Περισσότερες από 500 ετικέτες κρασιού είχαν τη δυνατότητα οι επισκέπτες οινόφιλοι τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να διαπιστώσουν την πρόοδο των Κρητικών κρασιών.

Η έκθεση ήταν συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δικτύου οινοποιών (Wines of Crete) με την στήριξη της Αγροδιατροφικής της Περιφέρειας.

Ο πρόεδρος του δικτύου Οινοποιών Ηρακλείου Νίκος Μηλιαράκης, τόνισε την επιτυχία της έκθεσης η οποία διοργανώνεται για 11 χρόνια και πλέον έχει γίνει θεσμός.

Ο πρόεδρος του δικτύου Οινοποιών Ηρακλείου Νίκος Μηλιαράκης

Παράλληλα μίλησε για την πρόοδο των Κρητικών κρασιών στο εξωτερικό σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η έκθεση ολοκληρώθηκε με ένα σεμινάριο για επαγγελματίες που αφορά τον Οινοτουρισμό στην Κρήτη, με σκοπό να δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες στους επαγγελματίες του τουρισμού για τα χαρακτηριστικά του Κρητικού αμπελώνα αλλά και τις οινοτουριστικές δραστηριότητες που γίνονται στο νησί.

fonien.gr - ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2018 - Νίκος Μηλιαράκης (12-2-2018)


Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
 
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
  
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ