in

Το ΚΑΠΗ και τον Βρεφονηπιακό σταθμό Νεάπολης επισκέφθηκε σήμερα ο αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών Αγίου Νικολάου

“Τα ζητήματα που πιθανόν υπάρχουν στους χώρους που φιλοξενούνται οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, αλλά και τα παιδιά, θα πρέπει ν΄αντιμετωπίζονται άμεσα και να μην χρονίζουν. Στόχευση της δημοτικής αρχής , είναι να παρέχει ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον και τις πλέον ποιοτικές συνθήκες γι αυτούς”.

Τα παραπάνω δήλωσε ο αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Θωμάς Χαριτάκης, ο οποίος συνοδευόμενος από την πρόεδρο του ΟΚΥΔΑΝ κ. Π. Παγκάλου και την αναπληρώτρια προισταμένη κ. Ε. Μακρή, επσκέφθηκε το ΚΑΠΗ Νεάπολης και τον Βρεφονηπιακό σταθμό της ίδιας περιοχής, προκειμένου να συζητήσει με τους αρμόδιους των δομών, θέματα σχετικά με την λειτουργία τους.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, ο κ. Χαριτάκης, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στους ανθρώπους που καθημερινά φιλοξενούνται στο ΚΑΠΗ, ενώ συνομίλησε με τους υπευθύνους και το προσωπικό, για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Ακολούθως επισκέφθηκε τον Βρεφονηπιακό σταθμό Νεάπολης και σε συνεργασία που είχε με την υπεύθυνη κ. Βάσω Βουκυκλάρη, επιχείρησε την καταγραφή των ανάγκες του σταθμού.

Όπως δήλωσε ο κ. Χαριτάκης οι εγκαταστάσεις του συγκεκριμένου – όπως και των υπολοίπων – σταθμών που λειτουργούν στον δήμο, είναι πολύ καλές, ενώ στα αιτήματα που διατυπώθηκαν, υπήρξε άμεση συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Κ. Καστελιανάκη προκειμένου άμεσα να αντιμετωπιστούν θέματα που σχετίζονται με παρεμβάσεις κυρίως στον αύλειο χώρο του βρεφονηπιακού σταθμού.