in , , , ,

Το καλύτερο πρωτάθλημα στα ανατολικά του νησιού, video

Κατέκτησε όλους τους παίκτες στο 8ο πρωτάθλημα τάβλι των Νέων της Νεάπολης η άψογη διοργάνωση του που το κατατάσσει μεταξύ των δυνατών και όχι μόνο παικτών στα καλύτερα και δυνατότερα της ανατολικής Κρήτης.
64 παίκτες σε 32 τάβλι ξεκίνησαν τον αγώνα, μεταξύ τους οι καλύτεροι ταβλαδόροι της περιοχής και όχι μόνο. Η συμμετοχή αρκετών νέων σε ηλικία παικτών αλλά ιδιαίτερα καλών στο παιχνίδι έδειξε τον δρόμο του αποκλεισμού ήδη από τον πρώτο γύρω σε πολλά από τα φαβορί.

Επίσης καλή ήταν και η πορεία στο πρωτάθλημα και των τεσσάρων γυναικών που έλαβαν μέρος από την στιγμή που έπαιξαν και οι ίδιες με παίχτες δυνατούς και ι απέκλεισαν επίσης αρκετούς δείχνοντας . Τα παιχνίδια του πρώτου γύρου ξεκίνησαν στις 10.20 με τους ήχους των ζαριών να ανταγωνίζονται τον ήχο των τζιτζικιών και ο τελικός ολοκληρώθηκε στις 7 χωρίς καμιά ενδιάμεση διακοπή στην ροή των παιχνιδιών. Η επιτροπή της διοργάνωσης είχε φροντίσει με την βοήθεια των χορηγών να υπάρχουν σάντουιτς για όλους και δροσερό νερό ενώ η φυσική σκιά του Δημοτικού κήπου συνέδραμε με τον φυσικό τρόπο στην δροσιά και στην σκίαση των τραπεζιών. Ο τελικός εξελίχθηκε σε οικογενειακή υπόθεση αφού απέναντι στο ίδιο τραπέζι έκατσαν ο Κωστής και ο Μιχάλης Λυράκης, αδέλφια με τον Κωστή Λυράκη, οδοντίατρο να καταλαμβάνει τελικά την πρώτη θέση και να κερδίζει το κύπελλο του 1ου κάνοντας το χρηματικό πόσο των 300 ευρώ δωρεά στους ΝΕΟΥΣ, 3ος ήταν ο Μανούσος Πάγκαλος και 4ος ο Μανόλης Κουφάκης .

 «Πήραμε πολλά συγχαρητήρια για την διοργάνωση είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Κρήτη μας δήλωσε παίχτης που παίρνει μέρος σε αρκετά από αυτά που γίνονται στο νησί με πολλούς και δυνατούς παίχτες. Ο τρόπος της διοργάνωσης, ο τόπος και η φιλοξενία όλων των παικτών είναι για το πρωτάθλημα μας αυτά που το κάνουν να διαφέρει.» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ μέλος της επιτροπής διοργάνωσης των ΝΕΩΝ.

κειμενο φωτογραφιες και βιντεο ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ- ΣΟΦΙΑ ΧΟΥΛΑΚΗ