in , ,

Το κακό έχει παραγίνει.

Έχει παραγίνει το κακό με την άναρχη αφισοκόλληση παντού και την διανομή διαφόρων φυλλαδίων παντού στην πόλη και όχι μόνο του Αγίου Νικολάου. 

Με την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας η οποία είχε συμβάλει ουσιαστικά και σε αυτό το θέμα, και την δεδομένη αδυναμία της αστυνομίας, η οποία καλείται να κάνει τα πάντα πλέον με μειωμένο προσωπικό και δύναμη, το κακό έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής. 
Μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο αρμόδιος για την καθαριότητα αντιδήμαρχος Νίκος Αφορδακός είπε πως η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου σπαταλά πολύ χρόνο καθημερινά για να  καθαρίζει τοίχους, κολόνες στύλους και όλες τις επιφάνειες στις οποίες ο κάθε ένας κολλάει και τοποθετεί ότι θέλει σε όποια ποσότητα θέλει χωρίς κανείς να κάνει ούτε ελέγχους ούτε βέβαια και να εκδίδει πρόστιμα. 
«Πραγματικά το κακό έχει παραγίνει και δεν είναι δυνατόν την ώρα που η πόλη ετοιμάζεται για τη νέα τουριστική περίοδο, την ώρα που οι υποχρεώσεις μας αυξάνονται με το προσωπικό μας να μην επαρκεί να καλούμαστε να καθαρίζουμε ακόμα και τις παράνομες αφισοκολλήσεις παντού. Πολλοί είναι αυτοί που το εκμεταλλεύονται όλο αυτό και κάνουν ότι θέλουν χωρίς καμία σκέψη που να αφορά τον σεβασμό των υπολοίπων.
Με την μεταφορά όλων των αρμοδιοτήτων στην αστυνομία από την υπηρεσία της Δημοτικής αστυνομίας δεν γνωρίζω ούτε καν πιο είναι το πρόστιμο σχετικά με τις παράνομες αφισοκολλήσεις που γίνονται εκτός των συγκεκριμένων ταμπλό που διαθέτουμε.» είπε. 
Είναι θέμα που μας αφορά όλους και  όλοι πρέπει να συμβάλουμε ώστε να μειωθεί το φαινόμενο αυτό.    
ΘΑΝΟΣ Κ.