Menu
in

Το ευχαριστώ του Γιώργου Φθενάκη

Φίλες και Φίλοι, Αγαπητές δημότισσες και αγαπητοί δημότες του Δήμου Αγιου Νικολαου.

Μετά από την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογενεια μου ,τους συγγενεις μου ,όλες και όλους για την τιμή που μου κάνατε ,να με εκλέξετε στις πρωτες θέσεις της εκλογικης περιφερειας Βραχασιου !
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον επικεφαλή της παράταξης μας κ.Νικο Κόκκινη για την εμπιστοσύνη μου έδειξε, όλους τους συνυποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, καθώς επίσης όλους τους πολίτες του Δήμου Αγίου Νικολάου .

Αποτελεί εξαιρετική τιμή και αυξημένη ευθύνη για μένα η δύναμη που μου δώσατε παρόλη τη λάσπη και τη συκοφαντία που δεχτηκα από τοπικά ιστολογια αλλά και συνηποψηφιους μου δυστυχώς, και το περίγυρό τους!
Να συγχαρώ επίσης τους εκλεγμένους του τοπικού Συμβουλίου από όλες τις παρατάξεις που απαρτίζεται από ανθρώπους παλιούς και νέους με όρεξη για δουλειά και με γνομωνα το συμφέρον του τόπου!

Να είστε βέβαιες και βέβαιοι ότι θα προσπαθώ σε καθημερινή βάση να μην σας διαψεύσω. Βασικές μου αρχές σε αυτή την προσπάθεια θα αποτελούν η διάθεση προσφοράς, η μεθοδική εργασία, οι νέες ιδέες και ο σεβασμός στον πολίτη, με απώτερο σκοπό την ισομερή ανάπτυξη όλου του δήμου .
Τέλος σας διαβεβαιώνω ότι σε μια εποχή που ζούμε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας θα προσπαθήσω να είμαι παρών κάθε στιγμή ώστε να συμβάλω στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του τόπου μας, του χωριού μας, της πόλης μας και γενικότερα του Δήμου Αγίου Νικολάου!!

Γιώργος Φθενάκης

Leave a Reply

Exit mobile version