in , ,

Το ευχαριστώ του Γιάννη Σταμέλου για την παρουσίαση του βιβλίου του

Με αφορμή την ωραία βραδιά της Τετάρτης 16 Μαΐου κατά την εκδήλωση της  παρουσίασης του βιβλίου μου «Μαύρα μούρα και άσπρα μούρα» θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που συνέβαλλαν σ’ αυτήν και με τίμησαν με τη συμμετοχή και την παρουσία τους:

Τους εκλεκτούς συναδέλφους ομιλητές: Παύλο Γουλιαρμή, φιλόλογο, την Μαρία Σεργάκη, φυσικό, τον Γιάννη Χρονάκη, φιλόλογο, την Άρτεμη Μπλαζογιαννάκη, γεωλόγο και την Έλση Ορφανάκη, φιλόλογο.

Θερμές ευχαριστίες στους συναδέλφους Δώρα Μάστακα (σαξόφωνο) και Μανώλη Κλώντζα (κρουστά) για τις θαυμάσιες μελωδίες με τις οποίες «έντυσαν» μουσικά την εκδήλωση.

Θερμές ευχαριστίες και τον Βασίλη Ορφανάκη, πληροφορικό, για την ψηφιακή αποτύπωση της εκδήλωσης.

Και ακόμα:

Στον δημοσιογράφο της «Ανατολής» κ. Νίκο Τραντά για τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ που δημοσίευσε στην «Ανατολή» καθώς και την ίδια την εφημερίδα για την δωρεάν φιλοξενία των ενημερωτικών σημειωμάτων και την εν γένει συμπαράσταση.

Ευχαριστίες επίσης οφείλω και στον συνάδελφο Απόστολο Τζίφα, φιλόλογο, για την κριτική παρουσίαση του βιβλίου στα ΜΜΕ.

Επιθυμώ, επίσης, να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον κ. Θάνο Κορομπύλια για την κατ’ εξακολούθηση προβολή του βιβλίου από την εκπομπή του «Πάμε αέρα» στον Ρ/Σ Λατώ και το site fonien.gr, τον Ρ/Σ ΠΛΑΝΕΤ και ιδιαίτερα στον ραδιοφωνικό παραγωγό κ. Γιώργη Λαμπράκη, τον Style 100, τις εφημερίδες «Νέα Επαρχία» και «Ιεράπετρα 21ο αιών», όπως και το site Sitiapress.

Ευχαριστίες για τις χορηγίες στο Επιμελητήριο Λασιθίου και στο «Πολύπλευρο» της Μαρίας και του Μανώλη Σιγανού, όπως και στο βιβλιοπωλείο «Προμηθέας» για τη συμμετοχή στη διοργάνωση.

Ευχαριστίες, τέλος, και σε όλους τους φίλους που με τίμησαν με την παρουσία τους.

Γιάννης Σταμέλος