in ,

Το Εργατικό κέντρο του νομού πιέζει με κάθε τρόπο και μέσο

«Συνεχίζονται οι Προσπάθειες. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!»
Οι ενέργειες του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ασκώντας πίεση με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας για την εφαρμογή άμεσων διορθωτικών ρυθμίσεων για τους εργαζόμενους στον τουρισμό – επισιτισμό και ΟΛΟΥΣ τους εποχικούς εργαζόμενους, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ειδικότητας και κλάδου, που παρέχουν εργασία σε συνθήκες εποχικότητας, αλλά δεν θεωρούνται από τον ΟΑΕΔ εποχικοί εργαζόμενοι.
Στην προσπάθειά μας αυτή συμπαραστάτης μας για ακόμα μία φορά είναι η Γ.Σ.Ε.Ε, η οποία υιοθετώντας πλήρως τις θέσεις, τις απόψεις και την αγωνία που όλο αυτό το διάστημα έχουν εκφράσει τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης και Ρόδου , ομοσπονδίες κ σωματεία, απέστειλε επιστολή ως ύστατη προσπάθεια για την κάλυψη όλων των συναδέλφων που μένουν εκτός των μέτρων.
Η επιστολή έχει αποδέκτες τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Σταϊκούρα και τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Βρούτση.
Η δέσμευση που δώσαμε στους συνάδελφους ότι κανείς εργαζόμενος δεν θα μείνει μόνος του και χωρίς έστω ελάχιστο εισόδημα, αποτελεί για μας μοναδικό σκοπό και στόχο. Για τη Διοίκηση
Ο Πρόεδρος
Εμμ. Πεπόνης
Γεν. Γραμματέας Εμμ. Κοκολάκης